Workshop Kruidige huidverzorging

Leer kruiden in je huidverzorging verwerken

Reserveer je plek aan de tafel

Neem plaats op een van de 6 barkrukken in de energieneutrale productiestudio om te leren hoe je je kruiden in huidverzorging verwerkt.

Je leert hoe allerlei extracten gemaakt worden, zoals maceraten, tincturen en glycerieten. Ook duiken we in de wereld van hydrolaten. Met de kruidige grondstoffen maken we een gezichtsmasker, een balsem en een ooggel.

Je hoeft alleen jezelf mee te nemen: voor alle ingrediënten, benodigdheden, vegan snacks en drankjes wordt gezorgd. Wil je erbij zijn?

Reserveer dan direct je plek.

Over de Tutor: Priscilla Rolvers

Ik maak natuurlijke verzorging sinds 2012. Van balsems tot zeep, van shampoo tot bodylotions. Ik ben gediplomeerd kruidengeneeskundige met een bachelor in Organisatiewetenschappen. Mijn ondernemerservaring van ruim 10 jaar maakte ik compleet met Marie Forleo’s B-school in 2016 en Copy Cure in 2017. Sinds 2015 ben ik lid van de Formula Botanica community en haalde een hele rij aan diploma’s en certificaten bij deze awardwinning online school.

Dit gaan we doen

Z

Kruiden extracten leren maken

Kruiden zijn medicijnen van Moeder Natuur en je kunt ze geweldig inzetten voor jouw huidverzorging. Je leert hoe je de extracten maakt in deze workshop.
Z

Leer kruiden in formulaties verwerken

Leer verschillende manieren om je huidverzorgingsrecepten herbal power te geven.
Z

Gezichtsmasker maken

Gebruik kruiden voor een echt kruidentherapeutisch masker en straal! We maken een masker wat je makkelijk thuis na kunt maken.
Z

Kluns balsem maken

Met kruiden die je om je heen kunt vinden en een vleugje essentiële olie van het beste Kluns-kruid, maak jij een balsem die in jouw EHBO koffer thuis hoort.
Z

Ooggel maken

Weg met puffy ogen en wallen met deze kruidige ooggel. We maken een ooggel op basis van hydrolaten: nadat jij precies geleerd hebt wat dat zijn en hoe je het zelf kunt maken.
Z

Een leuke dag & vegan lunch!

Natuurlijk is het leerzaam. Natuurlijk is het fijn om de producten te maken en te gebruiken. Natuurlijk is het natuurlijk. Maar het is vooral ook heel erg leuk. Met lekkere snacks en een warme vegan lunch. Doe je mee?

Waar en wanneer?

Zaterdag 13 april 10.00 – 16:00 uur

Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere

Gratis parkeren

Dit is ook wat voor jou!

11 mei 2019

Crèmes maken

Duik in de wereld van emulsies en maak een gezichtscrème en een handcrème.
8 juni 2019

Basics gezichtsverzorging

Leer de basics maken van gezichtsverzorging en maak een gezichtsolie, toner en een tweefase reiniger.

Licenced Tutor van Formula Botanica