Workshop gezichtsverzorgings basics

Maak een gezichtsolie, toner en reiniger

Reserveer je plek aan de tafel

Neem plaats op een van de 6 barkrukken in de energieneutrale productiestudio om te leren hoe je jouw gezichtsverzorging basics maakt.

Je hoeft alleen jezelf mee te nemen: voor alle ingrediënten, benodigdheden, vegan snacks en drankjes wordt gezorgd.

Wil je erbij zijn? Reserveer dan direct je plek.

Dit gaan we doen

Z

Basis ingrediënten leren kennen

De beste huidverzorging bestaat uit de beste basis ingrediënten. En die ga jij ruiken, voelen en zien tijdens deze workshop.
Z

Leer de basis van formuleren

Een blog receptje volgen heb je misschien al een keer gedaan, maar vandaag ga je de eerste stappen zetten in serieus formuleren. Leer formuleren als een pro.
Z

Gezichtsolie maken

Je huid smult van olieën. Het voedt je huid en helpt haar herstellen. En vandaag ga jij je eigen gezichtsolie maken.
Z

Facial mist maken

Niets is zo opfrissend voor je huid als een goed gemaakte facial mist. Je kunt het gebruiken na het reinigen, maar ook om je huid tussendoor op te frissen.
Z

Lavalamp gezichtsreiniger maken

Twee fase reinigers zijn geweldig! Ze pakken de wateroplosbare en vetoplosbare viezigheid van je gezicht. En het is een prachtig product in het flesje!
Z

Een leuke dag & vegan lunch!

Natuurlijk is het leerzaam. Natuurlijk is het fijn om de producten te maken en te gebruiken. Natuurlijk is het natuurlijk. Maar het is vooral ook heel erg leuk. Met lekkere snacks en een warme vegan lunch. Doe je mee?

Over de Tutor: Priscilla Rolvers

Ik ben een cosmetic scientist en het formuleren van natuurlijke verzorgingsproducten is mijn fulltime werk.

In 2011 begon ik met het maken van verschillende cosmetica producten. Van balsems tot zeep, van shampoo tot bodylotions. Altijd helemaal natuurlijk en sinds 2015 uitsluitend plantaardig. Ik ben gediplomeerd kruidengeneeskundige met een opleiding bij Herba Sanitas met een bachelor van de Universiteit Utrecht in Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Sinds 2015 ben ik lid van de Formula Botanica community en haalde een hele rij aan diploma’s en certificaten bij deze awardwinning online school. Ik heb ook een tijd gewerkt bij deze online school waar ik de ruim 6.000 internationale studenten hielp om hun diploma’s te halen. Sinds kort werk ik daar niet meer, zodat ik de tijd had om mijn kleinschalige cosmetische productiestudio te openen. 

Mijn ondernemerservaring van ruim 10 jaar maakte ik compleet met onder andere Marie Forleo’s B-school en Copy Cure, Solid Base Webschool, een schrijfopleiding bij Studio Schrijf, een PR cursus bij Boss Your PR en talloze korte cursussen op het gebied van marketing en ondernemen. 

 

Waar en wanneer?

Zaterdag 8 juni 10.30 – 16:00 uur

Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere

Gratis parkeren

Dit is ook wat voor jou!

13 apr 2019

Kruidige huidverzorging

Leer kruiden verwerken in je huidverzorging en maak een gezichtsmasker, balsem en ooggel.
11 mei 2019

Crèmes maken

Duik in de wereld van emulsies en maak een gezichtscrème en een handcrème. 

Licenced Tutor van Formula Botanica