Werk met mij

Lanceer je eigen natuurlijke cosmeticamerk binnen een jaar

Droom jij van je eigen cosmeticamerk?

 • Heb je een eigen praktijk of salon en zoek je een manier om meer inkomsten uit je werk te halen?
 • Wil jij een bedrijf beginnen in natuurlijke huidverzorging?
 • Wil jij een merk opzetten wat helemaal jij is?
 • Je houdt van grondig en wilt en merk opzetten dat in de grote ketens en luxe zaken thuis hoort
 • Ben jij een doorzetter met een droom?

Dan is dit programma waarschijnlijk perfect voor jou!

Jij bent uniek en de wereld wordt beter als je dat deelt met anderen. Met jouw idealen, waarden en favoriete ingredienten maak ik unieke natuurlijk huidverzorgingsproducten. Ik regel het papierwerk terwijl ik je begeleid om jouw droomproducten te lanceren.

Let op: tijdens dit hele programma kun je niet achterover leunen, maar je gaat zelf hard aan het werk om een succesvol natuurlijk cosmeticamerk op te zetten.

Het ontwerp van een veilig product ligt in mijn handen, maar het succes in de jouwe.

We werken van mens tot mens, jij en ik. Je zit niet in een groep met anderen en ik teken een geheimhoudingsovereenkomst aan het begin van het traject. Jouw droom is in veilige handen.

Dit kan je een jaar bereikt hebben:

 • Een echt huidverzorgingsproduct (of hele lijn!) wat verkocht wordt bij ketens zoals Ekoplaza, Douglas of schoonheidssalons
 • Een goed ingerichte webwinkel waar je bijna geen omkijken naar hebt, maar geld voor jou verdient
 • Een marketingplan voor het aankomende jaar
 • Een eigen natuurlijk cosmeticamerk!

Dit programma is voor jou als:

 • Je een beetje (of een boel) verliefd bent op natuurlijke huidverzorging
 • Geen dierlijke ingrediënten in je producten wilt
 • Ook als je al een recept hebt: dan springen we wat later in.
 • Een kleine ondernemer bent die gaat voor kwaliteit boven kwantiteit
 • Je vastberaden bent om je droom te verwezenlijken

Wat kun je verwachten

Dromen en plannen
Met hulp van werkbladen en 6 virtuele sessies ga je vastleggen wat voor een merk jij wilt zijn. Wat zijn jouw waarden en voor wie maak jij je producten. Je maakt een grondig productplan, wat de basis is voor de productontwikkeling.
Ontwerp
Het creeren van natuurlijke verzorging vind ik het mooiste wat er is. Ik ontwerp jouw producten en stuur de samples naar je toe.
Samples
Je krijgt 3 samples in passende verpakking van ca. 100 ml. Wil je een aanpassing in geur, kleur of huidgevoel? Natuurlijk kan dat. Ik pas het tot 2 keer kosteloos voor je aan.
Productrecept
Als we samen het product hebben van je dromen, zet ik het recept en de werkwijze op papier.
Papierwinkel
Het recept alleen is niet genoeg om een product in Europa te mogen verkopen. Ik regel die papierwinkel voor je: ik regel de benodigde testen en de veiligheidsbeoordeling.
PIF
Met de papieren uit de papierwinkel, het recept, werkwijze en de informatie van de ingredienten die in je product zitten maak ik een PIF (Product Information File). De PIF is nodig om je product te registeren. Daarna mag je gaan verkopen!
Productie
In mijn kleinschalige ambachtelijke laboratorium (die begin 2019 geopend wordt) maak ik je jouw producten. Je kunt zelfs meewerken als je dat wilt, wat mooie foto’s oplevert voor jouw marketing.
Verpakking
De verpakking van je cosmeticaproduct is minstens zo belangrijk als de inhoud van het potje. Ik help je bij het kiezen van het materiaal en de leverancier.
begeleiding
Je krijgt 26 sessies van een uur. Om de week hebben we een virtuele sessie om je merk te bouwen: van het dromen en plannen aan het begin van het programma, het kiezen van de juiste verpakking, tot het opzetten van een website, branding, het bouwen van een website en het schrijven van blogs.
Keurmerken
Heb je over keurmerken voor je cosmeticamerk nagedacht? Keurmerken zoals ECOCERT, Leaping Bunny en halal kunnen een belangrijke marketingtool zijn. We praten erover.
toekomstplannen
Na een jaar ben je niet vogelvrij. We maken een editorial kalender en een marketingplan voor het komende jaar zodat je verder kunt.

Laten we kennismaken

Het programma is maatwerk wat begint met een simpel, vrijblijvend telefoongesprek tussen jou en mij. Plan online een afspraak met me of stuur me een email als je nog vragen hebt. Dan we maken samen een belafspraak om al je vragen te beantwoorden.

Wat kost het VIP-Programma?

Het VIP-programma is een combinatie van productontwikkeling, begeleiding en het produceren van je producten. De prijzen hieronder zijn een indicatie: pas na een offertegesprek kan ik een precies bedrag noemen.

 • Productontwikkeling kost € 1599 – € 2999 per product, afhankelijk van het productsoort en de gebruikte ingredienten.
 • De VIP begeleiding kost € 2499
 • De productie van je producten is afhankelijk van de kosten van de ingredienten en het aantal uren dat de productie nodig heeft. Het is mogelijk om mee te werken. Het uurloon voor de productie is € 65

Zodra je kiest om met mij je droom uit te laten komen, dan praten we verder. Ik maak een offerte voor je. Een paar handtekeningen later gaan we samen aan de slag en binnen een jaar heb jij je droomproduct(en) in handen!

Zomer actie: Gratis VIP-begeleiding

Krijg VIP-begeleiding twv € 2499 cadeau bij productontwikkelling van 3 of meer producten.

Lanceer jouw merk in de zomer van 2019!

Contact

Enjoy Divine Nature
Bankierbaan 62
1315 LD Almere
+31 (0)85 001 3114
priscilla@enjoydivinenature.com