Het is de zaterdag na kerst en mijn wekker gaat. Vandaag is de dag dat ik plannen ga maken. Plannen voor Enjoy Divine Nature en daarmee ook ingrijpende plannen voor ons gezin. Ons gezin is nogal een geoliede machine die soms zucht en kraakt. We bewegen met een bijna fulltime werkende vader, een bijna fulltime ondernemende moeder, thuisonderwijs, een gastouder en 3 werknemers. Dat kost planning.

Ik draai me nog eens om en glij mijn hand onder de dekens vandaan om mijn telefoon te pakken. Even Facebook checken voordat ik de kou in stap. In mijn tijdlijn valt mijn oog op een video van een man die ik niet ken met een tekst in beeld die het niet echt doet voor me. Maar onder de dekens is het lekker warm dus ik klik. En bam. Recht in het hart. Dit is hoe ik mijn planning dag moet beginnen.

Mijn plannen voor Enjoy Divine Nature

Ik voelde me vaak schuldig en incapabel als ondernemer: ik heb namelijk geen eind doel. Geen roeping. Over iets meer dan een jaar ben ik, net als Tim Minchin, 37,9 jaar oud. Ik heb gezocht naar mijn missende puzzelstukje tot ik zeker 30 was.

Zoekend naar de Heilige Graal die me verlichting zou geven ging ik Marie Forleo's B-school doen en leerde dat ik gewoon moest kiezen. Kies iets wat je leuk vind en commit.

Ik genoot van het maken van DIY verzorgingsproducten, dus daar gaf ik commitment aan. Iets leuks werd een passie en de passie werd een obsessie. En een obsessie werd een bedrijf. Nu weet ik dat ik gewoon verder moet en dat ik al doende leer wat de volgende stap is.

De volgende stap

Ik weet nu dat als je de beste ingrediënten kiest en met liefde & passie formuleert, je mensen laat stralen. Dat gaan we meer doen in 2020!

Veel vrouwen dromen ervan om een eigen bewuste verzorgingsproduct of cosmeticalijn op de markt te brengen.

Als ze hun weg vinden naar labs, worden deze vrouwen vaak niet serieus genomen. Hun ethische wensen worden afgewimpeld als ondoenbaar, ze worden niet serieus genomen of ze worden letterlijk de deur uit geholpen omdat ze niet willen starten met een investering van een ton. Ze krijgen het gevoel dat hun wensen onmogelijk zijn en hun droom onbereikbaar.

Wij geloven in vrouwenpower. We luisteren naar je wensen en onderzoeken iedere keer weer wat mogelijk is. Vegan en natuurlijk zijn onze grondwaarden. Wij gebruiken de beste kwaliteit ingrediënten die we kunnen vinden en investeren in fair trade projecten. We leren constant en delen wat we leren met jou in een platform vol informatie.

Van marketing tot een duurzame verpakking: wij zijn er voor je. Bij onze kleinschalige productiestudio kopen we gezamenlijk ingrediënten in, zodat we samen gebruik kunnen maken van die bulkkortingen zodat ook jij een fair trade salaris krijgt.

De grote jongens kunnen nu wel op hun tellen gaan passen, want nu kom jij met jouw unieke lijn die met liefde & zorg voor de wereld en jouw klanten gemaakt is.

Met liefde & passie

Liefde & passie zijn de kern van mijn productontwikkeling. Om al mijn liefde & passie te kunnen geven, weet ik nu dat ik niet meer ieder productontwikkeling plan aan kan nemen. Daarom neem ik beperkt opdrachten aan in 2020.

Heb jij een geweldig idee voor een prachtig natuurlijk verzorgingsproduct? Wacht niet langer en neem contact met me op. Laten we van 2020 een geweldig jaar maken.