Cary Bradshaw met haar PA Louise from St. Louise. Bron: https://www.essence.com/news/jennifer-hudson-and-sex-and-city/#329668

Enjoy Divine Nature is aan het groeien; wij ontwikkelen de mooiste vegan & natuurlijke verzorgingsproducten . Een aantal van onze klanten is binnen een jaar na hun lancering al erg succesvol. Wij willen met hen meegroeien, maar ook onze diensten uitbreiden.

Als cosmetic scientist, directeur van Enjoy Divine Nature en partner bij Zanta Cosmetics heeft Priscilla een vol bureau en een nog voller hoofd.

Om te kunnen groeien, heeft Priscilla een personal assistant nodig die helpt met allerlei taken, zodat ze haar handen én hoofd vrij heeft om haar ambiteuze doelen te bereiken.

Parttime personal assistent

Jij bent iemand die in ieder geval:

  • de mailbox overneemt. Hiervoor is jouw schriftelijke communicatie in Nederlands en Engels top. Iedereen maakt wel eens een tikfoutje en je hoeft echt geen Engelse wetenschappelijke teksten te schrijven, maar het is zeker professioneel, met luchtige toon. Dit zijn onder andere mails van potentiele klanten, klanten en leveranciers. Natuurlijk helpen we je met de inhoudelijke vragen.
  • het CRM systeem beheer doet. Wij gebruiken Simplicate als backoffice systeem. Deze software maakt onze project management sneller en helpt ons snel en effectief offreren en factureren. Inkomende mails, documenten, contracten… ze moeten allemaal netjes in Simplicate. We verwachten niet dat je deze software al kent, maar wel dat je het leuk vind om dit te leren.
  • grondstoffen gaat inkopen. Geen verzorgingsproduct zonder ingrediënten! Jij zorgt voor het bestellen en opvolgen van bestellingen van onze natuurlijke & vegan grondstoffen voor de cosmetica die we maken bij verschillende leveranciers.
  • rust geeft. Je pakt taken proactief op en brengt overzicht. Priscilla heeft een enorme berg taken die jij structureert en waar je, indien nodig, aan helpt herinneren. Ontzorgen is jouw tweede naam.
  • Klein kan beginnen, maar met ons mee wil groeien! Denk aan 10 á 12 uur per week om mee te beginnen, maar je hebt de wens om door te groeien naar 24 of meer uren. Het is belangrijk dat je uren verdeelt over minimaal 4 werkdagen, zodat mails tijdig beantwoord worden.
  • binnen een straal van 25 km van Almere Oosterwold woont. Het werk is voor nu meestal vanuit huis, maar je kunt hier af en toe komen voor meetings of inventariseren/inkoop verzorgen. We willen binnen een aantal jaren groeien naar een eigen vaste locatie.
  • onze kernwaarden deelt. ‘Let’s make the world better, one bottle at a time’, is de slogan binnen EDN. Wij kiezen onze grondstoffen vrij van uitbuiting van de aarde, dieren en mensen. Wij zijn ecologisch bewust, feministisch en steunen vrouwenprojecten in Afrika en doneren aan Action Aid.

Inclusiviteit vinden wij belangrijk en we willen graag groeien naar een divers team.

Is dit een functie waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Vind jij het een uitdaging om in de hectiek van een klein en groeiend bedrijf rust te brengen?

Je kunt niet meer solliciteren op deze functie, want ik heb haar gevonden!!