Ken je Suits van Netflix? Het is een advocatenserie en een van de hoofdrolspelers heeft Donna. Donna speelt hem vrij van veel rompslomp en zorgt dat Harvey kan focussen op zijn zaken. Donna vertelt wat Harvey NU moet doen en eigenlijk…. runt zij Harvey.

Bijna 20 jaar geleden werkte ik zelf een tijdje als junior secretaresse en keek vol bewondering naar de senior secretaresses die de partners van het bedrijf ondersteunden. Ik snak nu naar een van die vrouwen!

Ik loop over en ben soms bijna hele dagen kwijt aan mails, slack, telefoongesprekken, sales calls en andere taken die niet mijn core business zijn. 's Nachts lig ik regelmatig wakker of ik niets vergeten ben in al die projecten en soms… word ik zwetend wakker met een nachtmerrie dat ik inderdaad iemand maaaaaanden vergeten was. De horror!

Ik ontwikkel namelijk cosmetica receptuur. Daarvoor heb ik focus tijd nodig om databases af te speuren naar dát gave ingrediënt, moet ik saaie technische documenten bestuderen om te weten hoe warm ik de emulsie mag laten worden en mag ik ook uuuuuuren 'spelen' in mijn eigen lab. Maar dat laatste sta ik steeds vaker op een vrije avond of een zondag te doen, omdat ik vooral bezig ben met al die mensen.

Parttime assistent met een neus voor projectondersteuning

Management secretaresse, directiesecretaresse, executive assistant, personal assistant, virtual assistant. Zelfs met een opleiding Schoevers in mijn eigen verleden kan ik het verschil nauwelijks onderscheiden. Ik zoek iemand die aantoonbare ervaring heeft en:

  • een kei in taak managment is. Met 30+ projecten in verschillende stadia van ontwikkeling, ben jij degene die de taken in de gaten houdt en mij vertelt wat ik moet doen. Niet andersom. Ik werk nu met Taskworld, maar als jij een beter voorstel hebt, luister ik graag.
  • mijn mailbox overneemt. Hiervoor is jouw schriftelijke communicatie in Nederlands en Engels top. Iedereen maakt wel eens een tikfoutje en je hoeft echt geen Engelse wetenschappelijke teksten te schrijven, maar het is zeker professioneel, maar met luchtige toon.
  • net zoveel van mijn klanten houdt als ik. De mensen waar ik verzorgingsproducten voor ontwerp zijn me erg dierbaar. Liefde en passie zijn geheime ingrediënten in de producten en daar hoort een warme samenwerking bij. Ik wil graag dat mijn klanten snel antwoord krijgen op hun vragen en ze up-to-date houden van hun projecten. Dit wordt jouw verantwoordelijkheid.
  • grondstoffen gaat inkopen. Geen verzorgingsproduct zonder ingrediënten! Het contact met verschillende leveranciers, het opvragen van prijzen en het bestellen van ingrediënten.

We beginnen klein, zodat we allebei kunnen wennen, met 2 a 3 uurtjes per week. Je hoeft niet hier te komen, dus je kunt gewoon vanaf je keukentafel werken. Dagelijks inloggen is nodig, maar dit hoeft niet op een vast tijdstip. Je moet wel ruimte voor groei hebben, want Enjoy Divine Nature is nog lang niet uitgegroeid!

Ik heb haar gevonden!

Solliciteren kan niet meer, want ik heb haar gevonden! Ik zal haar snel voorstellen.