✓ Alle papierwerk op orde

✓ Blijf zelf eigenaar van je recept

✓ In kleine oplage te produceren

Je eigen private label in unieke verzorgingsproducten

Droom je van private label verzorgingsproducten waar je geheel eigenaar van bent? Dat is custom productontwikkeling.
 Enjoy Divine Nature is een ervaren partner in productontwikkeling en helpt je graag bij het realiseren van jouw droom. Van het uitzoeken van de ingrediënten tot het ontwikkelen van het product in het cosmetische laboratorium.

We zetten jouw idealen en mooie ideeën om tot unieke producten te komen, waardoor jij je handen vrij hebt. Je wordt eigenaar van jouw eigen natuurlijke verzorgingsproduct dat uniek is en uniek blijft op de markt.

Verschil tussen private label en productontwikkeling

Private label en productontwikkeling worden wel eens met elkaar verward, maar er is een duidelijk verschil tussen deze twee:

Private label

Wanneer je kiest voor een private label producten, koop je meestal beperkte rechten over producten die je wel alleen mag verkopen, maar je wordt geen eigenaar. 

Je bent geen eigenaar van het product. Je bent de enige die de producten mag verkopen, in sommige gevallen voor bepaalde tijd. Bovendien geldt er vaak een hoge minimale afname en kun je niet zelf een producent kiezen.

Productontwikkeling

Het ontwikkeling van een eigen verzorgingsproduct is anders dan private label, want het ontwikkelen van producten op het gebied van cosmetica en verzorging zijn compleet op maat. Samen bespreken we jouw wensen, vervolgens maakt jouw productontwikkelaar een eerste schets. Daarna gaan we verder met de vervolgstappen. Na het ontwikkelen van het product overhandigen we het recept en werkwijze.

Het recept is compleet van jou, je bent eigenaar. Vervolgens kun je zelf op zoek gaan naar een producent: van een kleinschalige lokale productie tot productie in een land waar de lonen een stuk lager liggen. Wij verzorgen de productie ook graag voor je, als jij dat wilt! Jij bent de baas, dus jij bepaalt.

Private label producten van Enjoy Divine Nature

Bij sommige labs worden je wensen als onmogelijk en financieel onhaalbaar beschouwd. Wij niet, wij denken graag met je mee om zo jouw dromen op dit gebied te realiseren.

  • Ieder recept is uniek, doordat het compleet aan de hand van jouw wensen ontwikkeld wordt
  • Je blijft altijd eigenaar van het recept
  • Kleinschalige productie met lage kosten
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Professionele begeleiding
  • Van idee tot tastbaar product. We ondersteunen van A tot Z

Jouw eigen natuurlijke verzorgingsproducten

Unieke recepten

Wil jij een eigen lijn met cosmeticaproducten ontwikkelen op basis van natuurlijke ingrediënten? Wij helpen jou door op basis van jouw wensen een uniek recept te ontwikkelen. From scratch maken we jouw product en zorgen dat deze uniek is ten opzichte van andere producten.

Jouw recept

In tegenstelling tot hoe dat gaat bij andere labs, word jij bij ons eigenaar van het recept dat we voor jou ontwikkelen. Het is jouw idee, dus jij wordt eigenaar van het recept dat wij ontwikkelen op basis van jouw wensen. Je kunt na de ontwikkeling met het recept zelf je product(en) kiezen.

Kleinschalig

Natuurlijk wil jij naast het recept ook gelijk jouw product in handen hebben. Hier wil je alleen geen fortuin aan kwijt zijn en daarom bieden wij de mogelijkheid om kleinschalige oplagen af te nemen. Al vanaf een oplage van 20 kg kun je jouw eerste cosmetica-producten bij ons produceren.

Wij ondersteunen jouw productontwikkeling van A tot Z!

Aan de slag!

Zoals je net al kon lezen, kan jouw eigen verzorgingsproduct een feit zijn in slechts 3 stappen. Wil je dolgraag een legaal product op de markt brengen, maar kun je wel wat professionele hulp gebruiken bij de ontwikkeling van jouw natuurlijke product? Dan verzorgen wij graag jouw private label in verzorgingsproduct door je van A tot Z te ondersteunen.

1. Maak een afspraak

Vertel ons wat je graag wilt laten maken en wat je wensen hiervoor zijn. Op basis hiervan doen we jou een persoonlijk aanbod en gaan we je helpen jouw producten op papier uit te werken.

2. Ontwikkelen

Wanneer we jouw ideeën en wensen op papier hebben gezet zetten we die om naar een mooi recept. Ook het papierwerk waarmee jij aan de wetgeving voldoet pakken wij op. Jij hoeft alleen te testen en keuren!

3. Produceren

Is alles door jou goedgekeurd en ben je helemaal tevreden met je recept? Dan is het tijd om jouw droom om te zetten in een tastbaar product! Je kunt de productie door ons laten doen, maar je mag ook voor een andere producent kiezen.

Meer weten of direct starten?

Spreekt mijn werkwijze je aan en heb je zin om je eigen private label aan verzorgingsproducten te lanceren, waar jij eigenaar van wordt? Bij mij kun je terecht met al je ideeën, vervolgens ontwikkelen we een geheel eigen recept. Hierbij staat een fijne en begripvolle benadering te allen tijde centraal.

We willen namelijk dat je het proces en onze samenwerking als zeer prettig ervaart. Neem gauw contact op voor een eerste kennismaking, we zijn erg benieuwd naar je wensen en ideeën. Graag denken en luisteren we met je mee. Neem contact op en start direct!

“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is.

Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars. Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel. Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assessments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!”

Sandra de Bruijn

Ondernemer, Zanta Cosmetics

Contact

Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
+31 85 130 8425 info@enjoydivinenature.com

Wij zijn het beste te bereiken
via e-mail

KvK: 59588373
Btw: NL001710817B15