✓ Alle papierwerk op orde

✓ Blijf zelf eigenaar van je recept

✓ In kleine oplage te produceren

Jouw private label in cosmetica ontwikkelen

Wil jij graag je eigen private label in cosmetica starten en zoek je een partner die jou helpt om dit te realiseren? Enjoy Divine Nature is een ervaren partner in productontwikkeling op het gebied van beauty en cosmetica. Wij helpen jou om alles van A tot Z goed te krijgen voor jouw product en kennen alle eisen vanuit de cosmeticawetgeving. Samen zorgen we dat jouw unieke product legaal en veilig is.

Lijkt het jou prettig om samen te werken, zodat jij een perfect product kunt lanceren en dit tegen lage kosten en een kleine oplage kunt produceren? Dan helpen wij jou zeer graag deze droom waar te maken!

Waarom een private label bij ons?

In tegenstelling tot wat andere partijen doen, blijf jij bij ons zelf eigenaar van het recept. Ook al helpen wij je nog zo hard om deze tot in de puntjes perfect te maken. Het is jouw idee en jij hebt het patent hierop. Wij helpen je voornamelijk om je eigen private label in cosmetica op te zetten en alle papierwerk op orde te hebben. Het product blijft dus jouw product en niemand kan ermee aan de haal gaan.

Een mooi ontwikkelproces

Uit eigen ervaring weten we dat het proces van perfectioneren en legaliseren van cosmetica lang en frustrerend kan zijn, maar precies daarom is Enjoy Divine Nature ontstaan. Om (startende) ondernemende mensen zoals jij te ondersteunen en om van deze zoektocht een hele leuke reis te maken. Bij ons ben je vrij om al je vragen te stellen en je zult met een glimlach geholpen worden in plaats van dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

“Jouw private label in cosmetica in kleine oplage waarmaken? Dat kan bij Enjoy Divine Nature!”

Onze voordelen

Maar er zijn meer voordelen van samenwerken met Enjoy Divine Nature wanneer je graag een private label in cosmetica ontwikkelt. Dit zijn ze:

  • Elke recept is uniek en er is volledige transparantie over het recept. We ontwerpen from scratch met jouw unieke wensen. Zo is en blijft jouw product uniek op de markt;
  • Jij blijft altijd zelf eigenaar van het recept en hebt je eigen patent hierop;
  • Kleinschalige productie met lage kosten: oplagen al van 20 kg mogelijk;
  • Je kunt bij ons gebruikmaken van natuurlijke ingrediënten;
  • Wij hebben ons al jaren verdiept in de cosmeticawetgeving;
  • Eigen natuurlijke producten ontwikkelen onder professionele begeleiding;
  • Van idee tot tastbaar product en straks inclusief alle benodigde informatie bij de klant. Wij ondersteunen jouw productontwikkeling van A tot Z!

De cosmeticawetgeving in het kort

Wetgeving rondom cosmeticaproducten staat helaas niet al kant-en-klaar gebundeld ergens uitgeschreven. Daarnaast zijn wel richtlijnen waaraan je moet voldoen die al een klein vermogen van je eisen. Om het jou als enthousiaste, startende ondernemer makkelijker (en leuk!) te maken om een mooi nieuw product te ontwikkelen waar jij blij van wordt, helpen we jou graag. Wij zorgen ervoor dat je tijd, frustraties en geld bespaard met ons totaalpakket.

Hoe het werkt? Wij helpen je met het ontwikkelen van je eigen unieke recept die volledig aan de cosmeticawetgeving voldoet!

Jouw eigen natuurlijke cosmetica

Unieke recepten

Wil jij een eigen lijn met cosmeticaproducten ontwikkelen op basis van natuurlijke ingrediënten? Wij helpen jou door op basis van jouw wensen een uniek recept te ontwikkelen. From scratch maken we jouw product en we zorgen dat jouw product uniek is ten opzichte van andere producten op de markt.

Het recept is van jou

In tegenstelling tot hoe dat gaat bij andere labs, word jij bij ons eigenaar van het recept dat we voor jou ontwikkelen. Het is jouw idee, dus jij wordt eigenaar van het recept dat wij ontwikkelen op basis van jouw wensen. Je kunt na de ontwikkeling met het recept zelf je product(en) kiezen.

Kleinschalige productie

Natuurlijk wil jij naast het recept ook gelijk jouw product in handen hebben. Hier wil je alleen geen fortuin aan kwijt zijn en daarom bieden wij de mogelijkheid om kleinschalige oplagen af te nemen. Al vanaf een oplage van 20 kg kun je jouw eerste cosmetica-producten bij ons produceren.

Wij ondersteunen jouw productontwikkeling van A tot Z!

Aan de slag!

Zoals je net al kon lezen, kan jouw eigen product een feit zijn in slechts 3 stappen. Wil je dolgraag een legaal cosmeticaproduct op de markt brengen, maar kun je wel wat professionele hulp gebruiken bij de ontwikkeling van jouw natuurlijke cosmetica? Dan verzorgen wij graag jouw private label in cosmetica door je A tot Z te ondersteunen.

1. Maak een afspraak

Vertel ons wat je graag wilt laten maken en wat je wensen hiervoor zijn. Op basis hiervan doen we jou een persoonlijk aanbod en gaan we je helpen jouw producten op papier uit te werken.

2. Ontwikkelen

Hebben we jouw ideeën en wensen op papier staan, dan gaan we die omzetten naar een mooi cosmeticarecept. Ook het papierwerk waarmee jij aan de cosmeticawetgeving voldoet pakken wij op. Jij hoeft alleen te testen en keuren!

3. Produceren

Is alles door jou goedgekeurd en ben je helemaal tevreden met je cosmeticarecept? Dan is het tijd om jouw droom om te zetten in een tastbaar product! Je kunt de productie door ons laten doen, maar je mag ook naar een ander met jouw recept.

Meer informatie of direct starten?

Zie jij het wel zitten om onder professionele begeleiding jouw eigen private label in cosmetica te starten? Je kunt met jouw cosmeticaproduct ideeën bij ons terecht en wij gaan een recept ontwikkelen waar jij de eigenaar van wordt. Bij ons mag je rekenen op een fijne en begripvolle benadering en we doen er dan ook alles aan om jou op een prettige manier aan jouw eigen product te helpen! Nadat we voor jou een recept hebben ontwikkeld, kun je zelf bepalen of je door ons of een ander jouw eigen cosmeticalijn laat produceren. Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking. Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen en ideeën!

“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is.

Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars. Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel. Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assessments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!”

Sandra de Bruijn

Ondernemer, Zanta Cosmetics

Contact

Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
+31 85 130 8425 info@enjoydivinenature.com

Wij zijn het beste te bereiken
via e-mail

KvK: 59588373
Btw: NL001710817B15