Ruim 3 jaar geleden besloten wij ons net verbouwde huis in Beverwijk te koop te zetten om een nieuw avontuur aan te gaan. We droomden van een jeugd voor onze kinderen die niet meer van deze tijd lijkt te zijn: buitenspelen tot het avond wordt en hutten bouwen met andere kinderen. We droomden van ruimte om te ademen en ik van een ruimte om te werken.

Het begin van de droom deelde ik in het blog It takes a village to raise a child; we are building that village in Giraffendorp en driekwart jaar geleden deelde ik een update. In eerste instantie positief, omdat we weer licht zagen na een flinke tegenslag, maar ik moest het blog updaten omdat het licht in die tunnel ook uit ging.

Zomer 2018

Drie keer is scheepsrecht, toch? Voor ons huis geldt het zeker: de derde aannemer weet van aanpakken en regelen. Half april vulde ik een formulier op de website van Wonen in Hout in en 3 maanden later popten we met ons vijfjes de kurk van een alcoholvrije bubbelwijn om te vieren dat de eerste heipaal de grond in ging.

De fundering wordt gemaakt

Afgelopen twee weken werd de fundering afgemaakt, de basis van ons huis. Ik doe even de deur naar Enjoy Divine Nature voor je open:

En de rest…?

Volgens de laatste planning wordt ons huis nu in elkaar gezet in Tjechië, welke begin september op transport naar Almere komt. De ruwe bouw is binnen een paar weken gedaan en dan begint de afbouw: van de installaties die zorgen dat ons huis zelfvoorzienend wordt, tot de riolering naar een helofytenfilter om ons afvalwater te zuiveren.

Waarschijnlijk kunnen we in januari verhuizen naar ons droomhuis waar we dan nog veel in moeten klussen en kan de productiestudio van Enjoy Divine Nature rond maart open.

Wil je de rest van het avontuur niet missen?

Like dan de Facebookpagina, want ik zal daar de laatste nieuwtjes en foto’s delen over de bouw van ons huis en deze village.

Zet je eigen merk op. Hoe? Volg gewoon het stappenplan!

Bouw de fundering van jouw cosmeticamerk

Registreer je voor de gratis masterclass en leg de basis voor jouw cosmeticamerk. 

De online masterclass is op
7 september om 10:00 uur*

*ja, er komt een replay

Je bent geregistreerd!