Over mij

Het bedenken en maken van huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten is zo fascinerend dat het soms op een obsessie lijkt.

Priscilla Rolvers

Enjoy Divine Nature – de plek waar jouw droom voor een eigen natuurlijk huidverzorgingsmerk werkelijkheid wordt. Sinds 2012 maak ik natuurlijke huidverzorgingsproducten; van balsems tot zeep, van shampoo tot bodylotion.

Ik ben gediplomeerd kruidengeneeskundige met een bachelor in Organisatiewetenschappen en een hele rij diploma’s en certificaten bij Formula Botanica. Daar zijn de mooie badges hiernaast ook van. Van boven naar beneden: Diploma in Organic Skincare Formulation, Advanced Diploma in Organic Cosmetic Science, Certificate in Facial Masque Therapy, Tutor Training Program, een badge omdat ik met geweldige cijfers mijn examen afronde, een Formula Botanica graduate badge, Certificate in Organic Anti-Ageing Skincare, Certificate in Cosmetic Stability Testing en een Certificate in Natural Cosmetic Preservation.

Sinds eind 2017 werk ik ook als tutor bij het Educational Team van deze awardwinning online school voor organic skincare formulators.

Het bedenken en maken van huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten is zo fascinerend dat het soms op een obsessie lijkt. Dat is wat ik doe met Enjoy Divine Nature: heerlijke unieke natuurlijke producten maken waar je huid van gaat stralen.

Vijf jaar lang groeide mijn eigen merk Ivy’s Herbal Skincare van een hobby zeepmakerij aan de zijlijn tot meer serieuze vormen en kwam ik op het punt dat ik moest gaan opschalen. Samen met een architect ontwierpen we een huis en een cosmetische studio. Helaas kregen we veel tegenslag in de bouw en zijn de heipalen nu nog steeds niet in de grond. Daarom is Ivy’s nu in winterslaap om in 2019 in verbeterde vorm opnieuw gelanceerd te worden.

Ik ben gek op mijn werk, maar mijn leven is veel meer dan dat. Aankomend jaar bouwen we ons nul-op-de-meter huis met studio in Almere Oosterwold waar wij met onze kinderen van 4, 6 en 8 gaan wonen. Romannetjes luisteren is mijn guitly pleasure, pole fitness mijn sport, Schotland het land waar ik van droom en oud wil worden en ik eet & smeer 100% plantaardig.

Met Enjoy Divine Nature werk ik samen met ondernemende vrouwen die gek zijn op natuurlijke verzorging en dromen van hun eigen product of merk.

Ik ontwerp en maak de natuurlijke verzorgingsproducten, regel de papierwinkel en help ze hun merk binnen een jaar te lanceren.

Ben jij zo’n ondernemende vrouw met een droom van een eigen merk?

Download het stappenplan om je droom uit te laten komen of stuur me een email.

Contact

Enjoy Divine Nature
Bankierbaan 162
1315 LD Almere
+31 (0)6 12 9393 47
priscilla@enjoydivinenature.com