Select Page

Klantenservice

Verzenden

Als producten op voorraad zijn, verzend ik binnen 1 werkdag. Ik verzend met DPD voor Europa en met Collect&Deliver binnen Nederland. Je kunt je pakket verwachten op maandag t/m zaterdag. Je ontvangt een track ‘n trace nummer zodra het pakket verzonden is.

Verzendkosten

Bij het afrekenen worden de verzendkosten berekend op basis van afmetingen van het pakket en land waarnaartoe verzonden wordt. Je hebt altijd keus uit minimaal 2 verzenders. 

Nederland

Brievenbuspakket   € 3,50
Pakketpost             € 4,95
Gratis verzending vanaf € 75

Belgie

Pakketpost             € 6,95
Gratis verzending vanaf € 75

Duitsland

Pakketpost             € 6,95
Gratis verzending vanaf € 75
Verzending naar remote areas € 15,95

Remote areas:

Remote areas in Germany

Retour

Toch niet tevreden? Jammer! Maar je kunt je altijd herroepen:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Je kunt dus tot 14 dagen na ontvangst je retour aanmelden en hebt dan nog 14 dagen om het product terug te sturen. Een pakket retour sturen is gratis. 

Je kunt je retour hier aanmelden

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier onderaan deze pagina.

Uitzondering herroepingsrecht

Ik maak ook producten op maat, zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, Muddelicious. Producten die je via deze webwinkel koopt die op maat gemaakt worden, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De verkoop is met succesvolle betaling definitief.

Wil je gebruik maken van je herroepinsrecht en je bestelling retourneren?

Gebruik dan alsjeblieft onderstaand formulier en stuur deze als bijlage in het pakket wat je wilt retourneren. 

Link naar formulier herroepingsrecht

Je kunt je retour aanmelden in het retourportaal

Klacht?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Ik zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Je kunt je mail sturen naar priscilla@enjoydivinenature.com o.v.v. Klacht

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Enjoy Divine Nature bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).