private label anti cellulite body boter

Loop je al een tijdje rond met het idee een afslank of lichaamsvormend product op de markt te brengen, maar wil je niet jaren met de ontwikkeling ervan bezig zijn? Enjoy Divine Nature helpt je om je private label product op de markt te brengen in minder dan 6 maanden met onze nieuwe anti-cellulite body boter.

Het werkzame ingrediënt Tisochrysis lutea (micro alg) in de anit-cellulite body boter stimuleert de vetverbranding wat de lichaamscontouren verbeterd. De bioflavonoïden in de boter gaan de ontstekingsreactie tegen die een van de oorzaken is van cellulitis. De biologische amandelolie en fairtrade sheaboter zorgen ervoor dat de boter heerlijk zacht smeert en snel intrekt.

Hoe werkt de body boter?

Het algen extract in de duurzaam geproduceerde body boter stimuleren het bruiningsproces van het beige vetweefsel waardoor deze meer en sneller vet gaat verbranden. Het gevolg, de lichaamscontouren worden verbeterd, de cellulitis neemt af en elasticiteit en stevigheid van de huid neemt toe.

Wetenschappelijk aangetoond

In een onderzoek naar de werking van Tisochrysis lutea onder 20 vrouwen en 10 mannen zijn zeer goede resultaten geboekt. De omtrek van dijbenen waren maximaal 5,7 cm afgenomen, heupen 5,5 cm en de buik bij de mannen maximaal 10.4 cm en bij de vrouwen 5 cm en dit alles na 56 dagen. De conclusie van het onderzoek was dat het algen extract cellulitis met 19% laat afnemen.

In de placebo controlegroep lag dit percentage met 4% beduidend lager.

Een jongere huid met minder opgehoopt vet dus. En, dat alles met duurzame ingrediënten.

Zelf aan de slag

Lijkt jou het ook wel wat om deze anti-cellulitis body boter op de markt te brengen? Enjoy Divine Nature biedt een alles in een prijs aan voor het recept, het benodigde papierwerk en de eerste productie. Bovendien kun je zelf de geur, en natuurlijk de naam, kiezen voor je product.

Neem snel contact op voor meer informatie en een geheel vrijblijvende prijsopgave. We hebben ook samples van de body boter zodat je voordat je van start gaat het product zelf even kunt ervaren.

*Ingredienten anti-cellulitis body boter
Aqua, Sweet Almond Oil, Shea Butter, Glycerin, Triheptanoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Stearate, CI 77163, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Parfum, Troxerutin, Benzyl Alcohol, Tocopherol (Vitamine E), Amorphophallus Konjac Root Extract, Sunflower Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Plankton Extract