Select Page

Even ander nieuws…

Mijn eigen merk, Ivy’s Herbal begon in 2012 en groeide organisch uit tot een kleine lijn producten. De haarzeep met enorm veel goede reviews, een Rozencrème die ik persoonlijk echt geweldig vind, een tweefase gezichtsreiniger en een gezichtstoner.

(Voorlopig) niet meer.

Volgende week zitten wij 2 jaar in onze tijdelijke woning. Ruim een jaar langer dan dat we verwacht hadden. (We gaan onze droom waarmaken in een village; Giraffendorp. Lees meer in dit blog en lees hier waarom het zolang duurt 

Ik vond niet de fijne betaalbare ruimte waar ik Ivy’s Herbal producten kon maken en inmiddels gaat het niet meer om een paar zeepjes of potjes crème per maand. Mijn cosmetisch laboratorium is nog (lang) niet klaar en daarom kies ik ervoor om Ivy’s even op pauze te zetten.

En nu? Mijn beste vriendin Sandra riep gelijk ‘en mijn gezichtsreiniger dan?!? Ik kan niet zonder!!’

Natuurlijk laat je niet zomaar zitten. Scrol even verder voor de (geweldige!!) alternatieven.

Priscilla Rolvers

 

Het alternatief voor de Rozencrème

Maia maakt met net zoveel liefde en kennis haar producten als ik en ik kan haar Handmaids Jasmine Face Lotion heel erg aanraden.

Als je voor 27 november 13:00 uur nog besteld, krijg je 10% preorder korting en komt jouw Jasmine Face Lotion net na Sinterklaas bij jouw thuis.

Oilcleansing om te reinigen

Ik test alle producten natuurlijk ook zelf en ben zelf ook nogal fan van mijn tweefase reiniger. Waar mijn huid net zo lekker van voelt en net zo schoon van wordt is oilcleansing.

Ik help je graag met het uitzoeken van jouw persoonlijke olie die bij jou past.

Lees over Oilcleansing

Eau de Genie als toner

Indemne heeft echt geniale producten, speciaal voor mensen met een probleemhuid. De toner, Eau de Genie is, zoals de naam zegt, geniaal. Het verfrist en maakt mijn huid gezonder. Ik vind hem beter dan mijn eigen toner!

Ivy’s Herbal Haarzeep

Ik heb nog geen product gevonden die echt lijkt op mijn haarzeep, ook de haarzepen van andere zeepmakers niet. Zelf was ik nu met de Scent Free Shampoo van PHB Ethical Beauty en mijn haar en hoofdhuid vinden dat ook fijn.

Ik heb nog 14 stuks haarzeep op voorraad, dus wees er snel bij om jouw laatste stukken te bemachtigen.

Wil je echt alleen maar mijn producten op je hoofdhuid? Mail me dan even: ik ga starten aan een opleiding om natuurlijke haarverzorging te maken en experimenteer genoeg om producten te delen:-)