Select Page

Het begon allemaal een paar jaar geleden, dat Formula Botanica graduate Maia Mitreva met hulp van haar beste vriendin en haar zus Handmaids begon.  

‘It’s the thing in the jar that makes the magic” 

Ik mocht Maia online interviewen. Luister naar haar verhaal! 

 

 

Less is more: Handmaids gebruikt geen goedkope vullers in hun producten, maar alleen de beste ingredienten om jouw huid te verzorgen. De ingredienten zijn zoveel mogelijk lokaal en biologisch. 

Handmaids staat voor duurzaam leven en mooi ouder worden. Het is niet nodig om de herinneringen van het leven van je gezicht te spuiten met bijvoorbeeld botox, maar je hoeft ook niet vervroegd te verouderen. 

Hoewel de producten van Handmaids gemaakt worden voor de jonge moeder met een actief leven, worden hun producten door het hele gezin gebruikt. Veel van de klanten van Handmaids kopen dezelfde producten voor hun man; een van haar klanten geeft de Carrot Eye Cream aan haar man, die niet alleen rond zijn ogen smeert, maar zijn hele gezicht en kale hoofd insmeert en er gek op is 😀 

Handmaids was nog niet in Nederland, België of Duitsland te koop, tot nu! Met heel veel trots mag ik Handmaids introduceren. 

Pre-order nu en jij bent de eerste die Handmaids gebruikt

Half december komen de producten van Handmaids naar Nederland. Om zeker te weten dat jij de eerste bent die het kunt gebruiken, kun je tot maandag 27 november 13:00 uur met 10% korting je pre-order plaatsen. 

Handmaids maakt ook een prachtig cadeautje voor een lieve vriendin of familielid. Koop de Carrot Eye Cream, Jasmine Face Lotion en Geranium Night Face Serum samen in een bundel en krijg ze in een mooie set verpakking.