Select Page

In de media

Enjoy Divine Nature, de beste verzorgingsproducten en mooiste make-up van Moeder Natuur voor natuurlijke beautylovers, vegans, groene ouders en mensen met een huid met gebruiksaanwijzing. 

Lastige gebruiksaanwijzing?  

Cosmetisch herbalist en acne veteraan Priscilla Rolvers geeft holistisch huidadvies.

Priscilla spreekt of interviewt graag. Neem contact op via priscilla@enjoydivinenature.com

Eerder in en bij:

Over Priscilla Rolvers

P6198707 bewerkt
Priscilla Rolvers
Cosmetisch herbalist
priscilla@enjoydivinenature.com, +31612939347
Priscilla is gediplomeerd kruidengeneeskundige, organic skincare formulator en gecertificeerd tutor van Formula Botanica. Ze is de eigenaar van Enjoy Divine Nature en het natuurlijke verzorgingsmerk Ivy’s Herbal.
Ze is eigenwijs, leergierig en zit boordevol passie. Passie voor de natuur, voor kruiden, voor oliën, de huid, luisterboeken, chocolade en Keltische geschiedenis.

Testimonials

★ ★ ★ ★ ★
“Ik durf alles wat ik hier bestel zonder zorgen op mijn huid te smeren! En ik heb nog nooit zo’n rustige huid als de afgelopen weken/maanden gehad.”
★ ★ ★ ★ ★
“Met zorg gemaakte, verpakte en verstuurde natuur- en diervriendelijke producten; ideaal! Mijn huid en haar hebben er in jaren niet zo goed uitgezien; geen irritaties, geen slap en vet haar – ben er superblij mee!”
★ ★ ★ ★ ★
“Super fijne producten: Priscilla werkt alleen met de aller beste producten, zowel voor jouw huid als voor de rest van onze planeet. Zo kan ik met een gerust hart shoppen zonder dat ik uren research hoef te doen. En als mijn pakketje dan razendsnel arriveert, word ik iedere keer weer blij van de prachtige strik, zo voelt het als een echt kadootje aan mijzelf!”

Best gelezen artikelen

“Bij geen enkel huidprobleem wordt zoveel agressie ingezet om het tegen te gaan dan bij acne. In Nederland vallen tienduizenden mensen dagelijks hun gezicht aan in de hoop van hun puistjes af te komen. Dat kan beter. Dat kan met een liefdevolle natuurlijke huidverzorging. “
Liefdevolle huidverzorging bij acne
Enjoy Divine Nature Blog – March 23, 2017
“In de vijf jaar dat ik me verdiept heb in de huid en allerlei holistische manieren voor een gezonde huid komen er iedere keer weer een aantal ingrediënten naar boven drijven die problemen veroorzaken. Ingrediënten in huidverzorgingsproducten, een daarvan zelfs in natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ingrediënten waar de meeste mensen zich niet bewust van zijn, maar die iedere keer je huidbarrière een stukje verder verzwakken waardoor je huid stapje voor stapje ongezonder wordt.”
Deze 3 ingrediënten in cosmetica schaden je huid
Enjoy Divine Nature blog – September 01, 2017
“Een deel van de huidveroudering wordt aangestuurd door onze eigen biologische klok; het komt van binnenuit. Het is de natuurlijke manier van ouder worden; de lachrimpeltjes rondom je ogen en het dunner worden van je huid. Het verstrijken van de tijd heeft nu eenmaal invloed op je cellen. Ook als je super gezond leeft, genoeg slaapt, in schone berglucht woont en gezond zon-gedrag hebt, ooit krijg je rimpeltjes en wordt je huid slapper.”
Rimpels? Het zijn je genen niet!
Eat Pure Love blog – February 17, 2017