persoonlijke e-fulfilment

gespecialiseerd in opslag & verzending van cosmetica

geen opzegtermijn

gespecialiseerd in cosmetica

persoonlijk ingepakt

Je wordt weer baas over je eigen agenda,
zonder de dagelijkse verplichting om pakketten in te pakken.

regel je fulfilment vandaag nog, want… 

het levert je geld op

Zonder zorgen over opslag kun je groter inkopen en daarmee bulk voordeel behalen. 

}

het levert je tijd op

Het inpakken van pakketjes kost veel tijd. Tijd die je beter besteed aan inkoop, klantenservice of marketing.

service voor je klanten

Je orders gaan iedere dag op de post. Voor 13.00 uur besteld, betekent vandaag nog de deur uit.

Wij weten dat jouw producten speciale opslag nodig hebben

Cosmetica, en vooral natuurlijke verzorgingsproducten zijn gevoelige producten. Hierdoor is de manier waarop ze opgeslagen worden nóg belangrijker dan bij traditionele cosmetica. Voor de beste houdbaarheid, mogen de producten niet te warm worden en moeten afgeschermd worden van direct zonlicht.

Enjoy Fulfilment weet als geen ander hoe gevoelig je producten zijn: we ontwerpen natuurlijke verzorgingsproducten. We zijn dagelijks in de weer met stabiliteit en houdbaarheid. Daardoor kun je erop vertrouwen dat wij goed voor je producten zorgen en weet je zeker dat het allerbeste bij jouw klanten terecht komt. 

In 3 stappen fulfilment geregeld

1. download de brochure

In onze brochure vind je de belangrijkste informatie over hoe we jou van dienst kunnen zijn. 

w

2. jouw wensen bespreken

Vertel ons je wensen, zodat we je een persoonlijk plan voor kunnen maken. Je krijgt van ons offerte op maat. 

Z

3. wij regelen de opslag en verzending

We komen de voorraad bij je halen en koppelen je webshop aan onze voorraadsoftware. We pakken jouw orders in zoals jij dat doet. 

Inpakken zoals je dat zelf doet

Je hebt met veel liefde en passie een eigen verzorgingslijn opgezet en vond het inpakken van de eerste pakketten super leuk. Maar nu… kun je eigenlijk geen dagje meer weg en ben je er iedere dag veel tijd aan kwijt.

Tijd die je eigenlijk in je bedrijf zou willen besteden en eigenlijk wil je ook wel een keer op vakantie. Hoe dan? De webwinkel dicht doen en veel omzet mislopen?  

Met Enjoy Fulfilment worden jouw pakketjes ingepakt zoals je het zelf zou doen, met veel liefde en aandacht. Je hebt de zekerheid dat dit elke werkdag op tijd gebeurd.

Lees verder

Hoewel de eerste pakketjes vaak een feest zijn, verandert dit voor de meeste webwinkeliers. Als kleine ondernemer kun je niet alles tegelijk doen en om te groeien is het nodig dat je je handen vrijmaakt.

 

Enjoy Fulfilment neemt alle logistieke handelingen van je uit handen. Als jij een bestelling binnen krijgt in je webwinkel, komt deze binnen in onze software en picken de order. Wij zorgen dat je product met aandacht wordt ingepakt, geaddresseerd en verzonden.

 

Door te kiezen voor fulfilment, kun je je belofte aan jouw klanten nakomen. Veel online kopende klanten willen tegenwoordig dat als ze hun bestelling de volgende dag in huis hebben. Als jij dat zelf doet, betekent dit dat je geen middag meer de deur uit kan en dat je jouw webwinkel moet sluiten voor vakanties.

 

Enjoy Fulfilment zorgt dat je klanten 24 uur per dag kunnen bestellen. Jij hoeft hier niets meer voor te doen. Ook als een klant van jou een product retourneert, regelen wij dit voor je. 

 

Download de brochure

Wat kan Enjoy Fulfilment voor jouw bedrijf betekenen?
Lees het allemaal in de brochure! 

Contact

Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
+31 85 130 8425 info@enjoydivinenature.com

Wij zijn het beste te bereiken
via e-mail

KvK: 59588373
Btw: NL001710817B15