FAQs

DIY-formulator hulp

Nee, we zijn echt een productontwikkelaar. Dat is waar we goed in zijn en waar we erg blij van worden. We helpen je wel om het zelf te doen met onze Online Masterclasses. https://www.enjoydivinenature.com/formulator-hulp/

De masterclasses zijn gemaakt voor Europese wetgeving dus gelden ook in Duitsland, België of andere landen in de EU. Er kunnen lokaal wel andere eisen gesteld worden aan productie. Zo mag je in de UK in je eigen keuken produceren en is dat in de rest van de EU uit den boze. In Spanje moet je een lab mét chemicus huren voor productie. De precieze regels over productie per land zijn niet opgenomen in de GMP Masterclass.

Ja, voor ieder product wat je als cosmetica verkoopt, moet je een PIF opmaken, ook als je product bestaat uit een 100% ingrediënt. Lees meer hierover op: https://www.enjoydivinenature.com/zo-maak-je-een-pif/

Ja, voor ieder uniek recept heb je een productinformatiedossier (PIF) nodig. Lees meer hierover op: https://www.enjoydivinenature.com/zo-maak-je-een-pif/

Kleinschalige productie

Zodra we jouw productieorder binnen hebben, gaan we voor je aan de slag. De levertijd is dan maximaal 8 weken.

Onze minimale afname is 200 stuks.

Omdat het opstarten van een formulatie die niet door ons is ontwikkeld, heel veel tijd in begeleiding, het sourcen van ingrediënten en resources in beslag neemt, hebben we besloten dat we de komende tijd alleen nog maar product ontwikkeling werk aannemen.

Productontwikkeling

Dit duurt ongeveer 9-11 maanden in totaal. Dan ontvang je jouw receptuur en volledige PIF en mag je je product laten produceren waar je maar wilt. Ook bij ons!

Er zijn 4 grote fasen van het ontwikkelingsproces. 1. Concept design – jouw dromen omzetten naar een theoretisch recept, 2. Product development – in het lab werken het ontwikkelen van de receptuur en het maken van samples, 3. Papierwerk ; het opstellen van een volledig PIF. Een volledig PIF is nodig voordat je een product mag verkopen. En daarna produceren en lanceren natuurlijk!

In onze brochure staan vanaf prijzen voor productontwikkeling. Wij creeëren unieke receptuur, dus iedere productontwikkeling is anders. Voor een precieze prijsopgave hebben we jouw wensen en dromen nodig!

Als wij je productontwikkeling mogen doen, krijg je toegang tot een platform waar we je helpen bij het lanceren van een merk. We helpen daar ook met het kiezen van een verpakking.

Load More