✓ Al het papierwerk op orde

✓ Blijf zelf eigenaar van je recept

✓ In kleine oplage te produceren

Eigen cosmeticalijn starten

Wil je een eigen cosmeticalijn starten, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Of zeggen labs dat jouw wensen onhaalbaar zijn?

Wij helpen je bij het realiseren van je droom. Je hoeft niet meer te twijfelen, want wij luisteren en denken met je mee. Daarnaast weten we dat het kan. Neem contact met ons op en vertel je wensen en idealen, zodat we een persoonlijk plan voor je kunnen opstellen.

From scratch

Wanneer je besluit je eigen cosmeticalijn te starten, ontwerpen we de cosmetica producten from scratch.  Aan de hand van je wensen doen  maken we een plan van aanpak. Vervolgens helpen we je bij het op papier zetten van je plannen.

Ten slotte ontwikkelen we de cosmetica van je dromen én regelen we het papierwerk. Het enige wat jij hoeft te doen is de cosmetica producten testen, ruiken en voelen. Je blijft te allen tijde eigenaar van het recept en kan na de productontwikkeling zelf een producent uitkiezen.

Natuurlijk en vegan

Wij helpen je bij het lanceren van een cosmeticalijn die bestaat uit natuurlijke en vegan make-up producten. Hierbij maken we alleen gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten.

Alle cosmetica producten die wij ontwikkelen, worden op kleinschalige wijze geproduceerd, vanaf 20 kg. Daardoor kunnen bewuste ondernemers een unieke cosmeticalijn starten zonder dat ze in de schulden komen te zitten. De investering blijft immers laag. We begrijpen immers dat je er geen fortuin aan kwijt wilt zijn.

Professionele begeleiding

Word eigenaar van een natuurlijke cosmeticalijn met behulp van Enjoy Divine Nature

  • Ieder recept is uniek, doordat het compleet aan de hand van jouw wensen ontwikkeld wordt
  • Je blijft altijd eigenaar van het recept
  • Kleinschalige productie van cosmetica met lage kosten: al vanaf 20 kg.
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Professionele begeleiding
  • Van idee tot tastbaar product. We ondersteunen van A tot Z

Jouw eigen natuurlijke cosmetica

Unieke recepten

Wil jij een eigen lijn met cosmeticaproducten ontwikkelen op basis van natuurlijke ingrediënten? Wij helpen jou door op basis van jouw wensen een uniek recept te ontwikkelen. From scratch maken we jouw product en zorgen dat deze uniek is ten opzichte van andere producten.

Jouw recept

In tegenstelling tot hoe dat gaat bij andere labs, word jij bij ons eigenaar van het recept dat we voor jou ontwikkelen. Het is jouw idee, dus jij wordt eigenaar van het recept dat wij ontwikkelen op basis van jouw wensen. Je kunt na de ontwikkeling met het recept zelf je product(en) kiezen.

Kleinschalig

Natuurlijk wil jij naast het recept ook gelijk jouw product in handen hebben. Hier wil je alleen geen fortuin aan kwijt zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kleinschalige oplagen af te nemen. Al vanaf een oplage van 20 kg kun je jouw eerste cosmetica-producten bij ons produceren.

Wij ondersteunen jouw productontwikkeling van A tot Z!

Aan de slag!

Zoals je net al kon lezen, kan jouw eigen cosmeticalijn een feit zijn in slechts 3 stappen. Wil je dolgraag een legale lijn op de markt brengen, maar kun je wel wat professionele hulp gebruiken bij de ontwikkeling van jouw natuurlijke product? Dan verzorgen wij graag jouw eigen cosmeticalijn of verzorgingsproduct door je van A tot Z te ondersteunen.

1. Maak een afspraak

Vertel ons wat je graag wilt laten maken en wat je wensen hiervoor zijn. Op basis hiervan doen we jou een persoonlijk aanbod en gaan we je helpen jouw lijn op papier uit te werken.

2. Ontwikkelen

Wanneer we jouw ideeën en wensen op papier hebben gezet zetten we die om naar een mooi recept. Ook het papierwerk waarmee jij aan de wetgeving voldoet pakken wij op. Jij hoeft alleen te testen en keuren, meer niet!

3. Produceren

Is alles door jou goedgekeurd? Dan is het tijd om jouw droom om te zetten in een tastbaar product! Je kunt de productie door ons laten doen, maar je mag ook voor een andere producent kiezen.

Direct je eigen cosmeticalijn starten?

Wil je direct je eigen cosmeticalijn starten en de mooiste make-up op de markt brengen? Graag voorzien we jou gedurende het hele proces van professionele begeleiding, zodat de productontwikkeling van het recept soepeltjes en exact naar wens verloopt. Vervolgens beschik je over een recept waar jij de eigenaar van bent en patent op hebt. Klaar om geproduceerd, op de markt gebracht en verkocht te worden.

We maken graag kennis met jou, je wensen en je idealen. Neem contact op en maak een afspraak voor een eerste kennismaking en vertel ons over jouw droom om een cosmeticalijn te lanceren. We luisteren naar je en denken altijd met je mee.

“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is.

Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars. Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel. Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assessments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!”

Sandra de Bruijn

Ondernemer, Zanta Cosmetics

Contact

Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
+31 85 130 8425 info@enjoydivinenature.com

Wij zijn het beste te bereiken
via e-mail

KvK: 59588373
Btw: NL001710817B15