Contact

Wat voor een soort producten kun je voor me ontwikkelen?

Van hoofdhuidserum tot voetbalsem, zo lang het vegan en natuurlijk is, ontwikkel ik het graag voor je. Met uitzondering van SPF ga ik iedere uitdaging aan.

Alle producten die ik ontwikkel kenmerken zich omdat ze vegan, natuurlijk en vol liefde & passie zitten.

Kwaliteit voor kwantiteit; een koudgeperste biologische plantaardige olie voor de geraffineerde of synthetische varianten. Dit maakt dat ze allemaal in de categorie ambachtelijke natuurlijke cosmetica vallen.

Dit betekent ook dat de producten high end cosmetica zijn. Wil je producten verkopen in de prijsklasse van een massa producent? Dan is een custom ontwikkeling en kleinschalige productie bij mij niet de juiste keuze.

Wat kost het om een product te lanceren?

Hier lopen de meningen over uiteen. Ik heb een keer op een conferentie een specialist horen praten over dat je een budget nodig hebt van € 50.000 per product. Daarop gingen er wat bezoekers staan die verklaarden met 10% succes hadden.

Ik raad mijn cliënten aan om € 10.000 te budgetteren voor de lancering van hun eerste product. Daar kun je een professionele productontwikkeling mee doen, de eerste batch produceren, een huisstijl laten ontwerpen, bijpassende etiketten, verpakkingen mee inkopen en een eenvoudige website opzetten.

Heb ik een plan nodig?

Hoewel ik heel graag zou willen gedachtelezen, heb ik die vaardigheid nog niet verworven. Dus ja, een plan is zeker nodig! Hoe beter je plan, hoe sneller en beter ik je product kan ontwerpen.

Ik help je graag een plan op te stellen met mijn gratis 5-daagse email cursus. Dan heb je volgende week een plan! Schrijf je hier in voor de cursus

Hoe lang duurt productontwikkeling?

Bij Enjoy Divine Nature duurt productontwikkeling, inclusief papierwerk, een jaar. In een jaar ga je van idee naar een productinformatiedossier en kun je starten met produceren.

Op dit moment heb ik geen ruimte voor een nieuwe opdracht, maar vanaf februari heb ik weer plaats. Wil je dan onze samenwerking starten?

Maak dan snel een afspraak zodat we je plek in mijn agenda kunnen vastleggen

Postadres:

Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
+31 85 130 8425

info@enjoydivinenature.com

Openingstijden

Maandag – vrijdag 9:00 – 17:00 uur

Bezoek alleen op afspraak