Contact

Wat voor een soort producten kun je voor me ontwikkelen?

Van hoofdhuidserum tot voetbalsem, zo lang het vegan en natuurlijk is, ontwikkellen we graag voor je.  

Alle producten die wij ontwikkelen, kenmerken zich omdat ze plantaardig, natuurlijk en vol liefde & passie zitten.

Kwaliteit voor kwantiteit; een koudgeperste biologische plantaardige olie voor de geraffineerde of synthetische varianten. Dit maakt dat ze allemaal in de categorie ambachtelijke natuurlijke cosmetica vallen.

Dit betekent ook dat de producten high end cosmetica zijn. Wil je producten verkopen in de prijsklasse van een massa producent? Dan is een custom ontwikkeling en kleinschalige productie bij ons niet de juiste keuze.

Wat kost het om een product te lanceren?

Hier lopen de meningen over uiteen. Ik heb een keer op een conferentie een specialist horen praten over dat je een budget nodig hebt van € 50.000 per product. Daarop gingen er wat bezoekers staan die verklaarden met 10% succes hadden.

Ik raad mijn cliënten aan om minimaal € 10.000 te budgetteren voor de lancering van hun eerste product. Daar kun je een professionele productontwikkeling mee doen, de eerste batch produceren, een huisstijl laten ontwerpen, bijpassende etiketten, verpakkingen mee inkopen en een eenvoudige website opzetten.

Heb ik een plan nodig?

Hoewel we heel graag willen gedachten lezen, kunnen we dat nog niet. Dus ja, een plan is zeker nodig! Hoe beter je plan, hoe sneller en beter het product wordt dat we ontwerpen.

We helpen je graag een plan op te stellen met een gratis 5-daagse email cursus. Dan heb je volgende week een plan! Schrijf je hier in voor de cursus

Hoe lang duurt productontwikkeling?

Bij Enjoy Divine Nature duurt productontwikkeling, inclusief papierwerk, ongeveer een jaar. In een jaar ga je van idee naar een productinformatiedossier en kun je starten met produceren.

Postadres:

Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
+31 85 130 8425

info@enjoydivinenature.com

Openingstijden

Maandag – vrijdag 9:00 – 17:00 uur

Bezoek alleen op afspraak

Contact

Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
+31 85 130 8425 info@enjoydivinenature.com

Wij zijn het beste te bereiken
via e-mail

KvK: 59588373
Btw: NL001710817B15