Select Page

Blog

Outlet

3 maart had ik de Closing Party waar ik de shop afsloot van 6 jaar. Heb je dit gemist? Lees het blog. De planken zijn nog niet leeg, dus alles gaat met flinke kortingen in deze outlet. De service is zoals je het gewend bent, maar de verzending zal misschien af en toe...

read more
Stappenplan tegen mee-eters

Stappenplan tegen mee-eters

Zwarte puntjes op je gezicht, de blackheads kijken je aan in de spiegel. Mee-eters kun je te lijf gaan, maar je moet wel weten wat je doet zodat je geen puistjes veroorzaakt. Pak ze aan met dit stappenplan!

read more
8 redenen waarom natuurlijke huidverzorging superieur is

8 redenen waarom natuurlijke huidverzorging superieur is

Natuurlijke huidverzorging is heel anders dan reguliere huidverzorging. De aanpak is anders, de visie is anders en de prijs is anders.

Waarom zou je overstappen? Waarom natuurlijke huidverzorging?

Omdat je door over te stappen naar natuurlijke huidverzorging niet alleen je huid, maar ook de wereld beter maakt. Lees maar!

read more
Cut the crap: kijk uit voor parabenen

Cut the crap: kijk uit voor parabenen

Alle cosmetica waar water in zit of water in kan komen, heeft een conserveermiddel nodig. Zonder conserveermiddelen zou het product hooguit een paar dagen houdbaar zijn en kan het product gevaarlijk worden. Parabenen hebben een lange geschiedenis als zeer betrouwbare conserveermiddel, maar kijk uit!

read more
Cut the crap: weg met SLS

Cut the crap: weg met SLS

De laatste jaren heb ik geleerd dat heel veel huidproblemen ontstaan of verergeren omdat iemand reinigingsmiddelen gebruikt met SLS. Bij een gezonde huid hoort geen SLS. Cut the crap. Cut SLS.

read more

Ivy’s Herbal stopt (tijdelijk)

Mijn eigen merk, Ivy’s Herbal begon in 2012 en groeide organisch uit tot een kleine lijn producten. De haarzeep met enorm veel goede reviews, een Rozencrème die ik persoonlijk echt geweldig vind, een tweefase gezichtsreiniger en een gezichtstoner.
(Voorlopig) niet meer.

read more
Echt dierproefvrij

Echt dierproefvrij

Helaas zijn er nog steeds bedrijven die het oke vinden om konijntjes kaal te scheren en hun producten in hun ogen te spuiten, omwille van schoonheid. Bedrijven die in Europa verkopen en hier verkondigen dierproefvrij te zijn. Ook natuurlijke en biologische merken.

read more

Ons huisje van stro in Almere Oosterwold

Twee-en-een-half jaar terug deelde ik onze droom om in Giraffendorp te gaan wonen in het blog It takes a village to raise a child; we are building that village in Giraffendorp . We hadden besloten het te gaan doen en volgens mij waren we al begonnen met de verkoop van...

read more

Dit gebeurt er met je huid in de overgang

Tijdens mijn driedaagse cursus Hormonale veranderingen bij de vrouw leerde ik vooral heel veel over de overgang. Ik stond versteld van hoe weinig ik eigenlijk wist over dit proces waar bijna iedere vrouw doorheen gaat.  Allereerst is de overgang wat anders dan de...

read more