Select Page

Betaalmogelijkheden

Alle prijzen op de website zijn geformuleerd inclusief BTW. 

Betaalmethoden

‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ *wink*

Om het betalen zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we meerdere betaalmethoden aan. Mis je een methode? Neem dan zeker even contact met me. 

IDEAL:

IDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. IDEAL stuurt je veilig door naar je eigen Nederlandse bank. Deze betaalmethode is niet mogelijk als je gebruik maakt van een bank die buiten Nederland gevestigd is. Mollie B.V. voert namens Natuurlijk een gezonde huid de betalingen uit. Het kan dus zijn dat u op uw bankafschrift of in een e-mail Mollie ziet staan.

Paypal:

Paypal adres: priscilla@natuurlijkeengezondehuid.nl
Als je kiest voor een PayPal betaling kom je automatisch in de omgeving van PayPal terecht. Heeft je geen Paypal account? Dan kun je deze hier heel simpel aanvragen. Wij accepteren geen uitgestelde bankbetalingen via Paypal. Deze zullen door ons geannuleerd worden en uw order idem. Het kan zijn dat Paypal alsnog een incasso laat plaatsvinden op de door jouw gekoppelde rekening van je Paypal-account, wij hebben hier geen invloed op en verzoeken je voor vragen omtrent Paypal, contact op te nemen met Paypal haar eigen klantenservice. www.paypal.nl 

Achteraf betalen met Klarna

Bancontact / Mister Cash:

Bancontact / Mister Cash is een betaalmethode voor België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van uw Belgische bank en worden vervolgens meteen verwerkt door Enjoy Divine Nature.