Supplementen voor een gezonde huid

De natuur is een schatkist vol geneeskrachtige planten en hier vind je producten die deze gecombineerd hebben om jou te helpen met jouw huidproblemen. Kruiden voor je huid.

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Aanbieding
Paardenkastanje Crème
Producten loading...
Toon volgende 20 producten
Supplementen voor een gezonde huid

Tot nog geen halve eeuw geleden waren alle geneesmiddelen natuurgeneesmiddelen: gemaakt van stoffen die direct in de natuur gevonden wordt en dus niet chemisch geïsoleerd zoals nu binnen de reguliere geneeskunde gebruikt wordt.

 

Kruidengeneeskunde is geneeskunde met planten

 

Kruidengeneeskunde heet ook fytotherapie. Fyto betekent plant. Dít is het. Kruidengeneeskunde is geneeskunde met planten. Er zijn veel vormen van kruidengeneeskunde in de wereld: een deel van de Traditionele Chinese Geneeswijzen en de Ayurveda is ook kruidengeneeskunde. De kruiden worden anders gebruikt of anders gemaakt. De filosofie erachter kan anders zijn, maar ze maken allemaal gebruik van planten als geneesmiddelen.

 

Moderne kruidengeneeskunde is gebaseerd op traditie én op wetenschap. Juist de kruidengeneeskunde geeft zoveel handvatten om echt te helpen bij huidproblemen met veel minder bijwerkingen en grote liefde voor je huid. Gebruik kruiden voor je huid voor een gezonde huid. 

 

Je vind allerlei kruiden voor je huid hier.