• Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen

Verzenden & retourneren

Verzenden

 

Als producten op voorraad zijn, verzend ik binnen 2 werkdagen. Ik verzend met PostNL via MyParcel. Je kunt je pakket verwachten op maandag t/m zaterdag. Je ontvangt een track 'n trace nummer zodra ik het pakket afgegeven heb bij het postkantoor. 

 

Verzendkosten

Soort verzending Verzendkosten Gratis verzending vanaf
Brievenbusverpakking in Nederland € 3,45 € 50
Pakketpost in Nederland € 4,75 € 75
Pakketpost in België € 9,00 € 100
Pakketpost in Duitsland € 9,00 € 100
Pakketpost in Frankrijk € 12,75 € 120
Pakketpost in Groot Brittanië € 12,75 € 120
Pakketpost in Spanje € 14,50 € 150
Pakketpost in Italië € 14,50 € 150

 

Retour

 

Toch niet tevreden? Jammer! Maar je kunt je altijd herroepen:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier onderaan deze pagina.

 

Uitzondering herroepingsrecht

 

Ik maak ook producten op maat, zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, Muddelicious en een Persoonlijk Product binnen een Holistisch Huidadvies. Producten die je via deze webwinkel koopt die op maat gemaakt worden, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De verkoop is met succesvolle betaling definitief. 

 

Wil je gebruik maken van je herroepinsrecht en je bestelling retourneren? 

 

Gebruik dan alsjeblieft onderstaand formulier en stuur deze als bijlage naar priscilla@natuurlijkeengezondehuid ovv 'Retour order [ordernummer] '

Link naar formulier herroepingsrecht