• Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen

Over ons

Over Enjoy divine nature

 

 

Liefde voor de natuur, passie voor de huid

 

Enjoy Divine Nature brengt het allerbeste van de natuur én het allerbeste voor je huid. Allebei tegelijk! We bieden de mooiste merken natuurlijke huidverzorging met het prachtigste verhalen, ethisch verantwoord, ecologisch bewust en om van te genieten. 

 

We kiezen de merken met de hand en met heel veel zorg en zoeken de mooiste 100% natuurlijke merken die gemaakt zijn om van je huid te houden. Schoonheid mag nooit betekenen dat er op dieren getest wordt. Nu is dit in Europa altijd verboden voor cosmetica, maar wij gaan een stapje verder. Wij willen geen producten verkopen die ook op de Chinese markt te vinden zijn. Alle cosmetica die verkocht wordt in China MOET op dieren getest worden. Een merk wat zegt tegen dierproeven te zijn, moet dan ook de consequenties dragen om niet in China te verkopen. Anders verkopen wij het niet. 

 

De geschiedenis

 

Priscilla ging in 2012 naar de Kamer van Koophandel om Ivy's Soaps 'n Herbs te registreren. Een klein online bedrijfje om eigen kruidenzepen te verkopen. Geïnspireerd door haar opleiding Westerse Kruidengeneeskunde werd dit al snel meer dan zepen en in 2015 lanceerde ze Ivy's Herbal Skincare

 

In 2015 begon ik ook andere merken te verkopen, eerst Hydrea London, toen PHB Ethical Beauty en steeds meer en meer. De naam moest veranderen omdat het zoveel meer werd dan alleen de producten van Ivy's: Natuurlijk een gezonde huid werd geboren. 

 

In de zomer van 2016 kwam daar Natuur Make-up bij: de webwinkel die opgezet was door visagist, kapster en vriendin Femke Hagenbeek. De wereld van natuurlijke make-up kwam erbij! 

 

In november 2016 vloeide het prachtige biocosmetica.nl ook binnen. Een webwinkel met een prachtige geschiedenis van 10 jaar, opgericht door Miriam van den Bergh. Biocosmetica is bij ons gekomen en Miriam stopt als webwinkelier. 

 

En dan nu... Enjoy Divine Nature!! Omdat Natuurlijk een gezonde huid niet zo lekker bekt in andere talen dan het Nederlands, heb ik gekozen om de naam rustig te laten veranderen naar Enjoy Divine Nature. Dat was al de tagline en past zo heerlijk. 

 

 

Enjoy divine nature,

Priscilla

 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info