• Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Mooi rood is niet lelijk

Mooi rood is niet lelijk

€22,95
Incl. btw
Op voorraad

"Mooi rood is niet lelijk" is geschreven door de vrouw achter period.nl: Paula Kragten. Paula heeft met menstruatie wat ik met natuurlijke huidverzorging heb. En wow... wat een schrijfster! 

We menstrueren tegenwoordig zo’n vijfhonderd keer per vrouwenleven. Tien keer vaker dan in de Middeleeuwen. Waarom eigenlijk? Voor een succesvolle voorplanting lijkt het geen voorwaarde. Konijnen menstrueren ook niet. Is al dat gemenstrueer wel gezond? Zouden we ook zonder kunnen? En hoe kan het trouwens dat ‘het’ nog altijd zo’n ongemakkelijk gespreksonderwerp is? Alsof je met je nagels over het schoolbord krast als je erover begint. Wordt het geen tijd voor trots in plaats van schaamte? We weten toch waar het fenomeen voor dient, en hoe het biologisch hoort te werken? Of niet? Want wat is eigenlijk een normale menstruatie? Wanneer is het ‘code rood’ en moet je wél naar een arts? Mooi rood is niet lelijk belicht de tragische, komische en mooie kanten van een onderwerp dat écht meer aandacht verdient.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »