• Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Foundation, poeders en correctie

Vroeger was foundation een dikke plak die je op je huid smeerde. Ik voelde me niet alleen opgesloten in foundation, maar mijn huid eronder werd met de dag slechter. Dat is duidelijk 20 jaar geleden; er is veel veranderd! De moderne natuurlijke foundation maakt je huid niet alleen egaal, het voedt je huid ook. Nu vind het fijn om foundation te dragen: ik gebruik op normale dagen de minerale geperste foundation van PHB Ethical Beauty. Mijn huid wordt er juist beter van en zo gebruik ik dagelijks een zonnefactor om vervroegde huidveroudering te voorkomen. 

 

 

Foundation

 

De functie van foundation is je huid egaler te laten lijken en dekking te geven tegen onzuiverheden. Een goed dekkende liquid foundation verhult roodheid, acne, littekens en andere onzuiverheden. Om je minerale natuurlijke foundation beter te laten hechten, kun je vooraf een primer gebruiken. De primer vult beginnende lijntjes en laat poriën kleiner lijken zodat je een meer jeugdige uitstraling krijgt. 

 

 

Poeder

 

Je kunt poeder gebruiken in plaats van een foundation als een lichte dekking wilt, maar je kunt poeder ook gebruiken om je natuurlijke foundation te fixeren. Als je de minerale natuurlijke foundation van PHB Ethical Beauty gebruikt, kun je fixeren met de speciale finisher. Deze fixeert niet alleen de foundation, maar geeft ook wat glow aan je gezicht zodat je gaat stralen!

 

 

Concealer

 

Vroeger ging ik de deur niet uit zonder. Als je kiest voor een concealer stick, kies je voor een product dat dikker is dan foundation en een hele goede dekking heeft. Dit gebruik je voor felgekleurde onzuiverheden. Mijn acne gevoelige huid reageert vaak op de dikke concealer, dus ik kies voor de minerale concealer van PHB Ethical Beauty. 

 

 

Mijn foundation - routine

 

Ik begin mijn make-up routine met het aanbrengen van een dun laagje PHB Ethical Beauty primer met de PHB Kabuki kwast. Met een lichte streek breng ik het dun op mijn hele gezicht aan, maar dubbel op mijn grove poriën op mijn wangen. 

 

Daarna breng ik met een kwast waar ik overtollig poeder vanaf getikt heb de groene minerale concealer aan op rode plekjes (als ik die heb). Als mijn nacht korter was dan ik hoopte, breng ik wat gele minerale concealer aan onder mijn ogen om de donkere kringen te verhullen. 

 

Met de kabuki kwast breng ik in draaiende bewegingen de minerale natuurlijke foundation van PHB Ethical Beauty aan en maak het af met een lichte streek finisher. 

 

Sinds ik natuurlijke foundation ken en gebruik, kan ik weer genieten van make-up!