• Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Make up kwasten

Wil je jouw biologische en minerale make-up goed tot zijn recht laten komen?

 

Dan heb je goede make-up kwasten nodig. Een goede kwast maakt het verschil of je een egaal resultaat bereikt met je foundation!

 

Veel mensen zoeken de beste make-up en zoeken daar stad en land voor af. Maar een berg geld uitgeven voor goede make-up, is zonde als je geen goede make-up kwasten gebruikt. Goede make-up komt pas echt tot zijn recht als je goede kwasten gebruikt. Je foundation dekt beter, blijft beter zitten en je hebt minder nodig. Je blush komt precies goed uit en je colour concealer geeft een onzichtbaar egaal resultaat.

 

Hier vind je de prachtige handgemaakte kwasten van KostKamm; gemaakt met hout en haren van bomen en dieren uit het reservaat waar de familie Kost zelf woont. De prachtige pencelen zijn uitgekozen door visagist Femke Hagenbeek van Beauty Wedding omdat zij ze zelf ook gebruikt in haar werk. 

 

Ook vind je hier de geweldige make up kwasten van PHB Ethical Beauty. PHB Ethical Beauty is een familiebedrijf met ethische en veganistische producten. Hun make up kwasten zijn geen uitzondering en zijn van uitstekende kwaliteit. Vegan kwasten met geweldige reviews; van amanteurs en professionals. 

 

Goede make up kwasten gaan lang mee en geven het beste resultaat.