Dry brushes om je huid droog te borstelen

Dry brushing is een techniek en is erg goed voor de doorbloeding van de huid en je helpt gifstoffen afvoeren. Alle dode huidcellen worden verwijderd zonder een spatje chemicaliën.

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Dry brushes om je huid droog te borstelen

Waar is dry brushing goed voor?

 

Dry brushing…

 

  • Stimuleert je lymfesysteem: Je lymfesysteem is verantwoordelijk voor de afvoer van alle toxines uit je lichaam. Het helpt je detoxen!
  • Exfolieert: Exfoliëren is het proces van afstoten van oude, dode huidcellen die vervangen worden door jonge, verse cellen. Dit proces kan vaak hulp gebruiken. Dry Brushing is zo’n hulp.
  • Reinigt: Door het exfoliëren haal je ook viezigheid uit de poriën die puistjes en meeëters kunnen veroorzaken. Ik heb gemerkt dat de poriën in mijn gezicht kleiner worden.
  • Gaat cellulite te lijf: Ik hoorde het overal al, maar nu heb ik het ook zelf ondervonden. Mijn cellulite wordt minder van dry brushing. Woo-hoo!
  • Stimuleert je bloedsomloop: De massage helpt je bloed stromen en dat is heilzaam bij zoveel huidproblemen, maar ook als je geen huidproblemen hebt. Ik heb gemerkt dat mijn teint beter wordt

 

 

De dry brushing techniek

 

Dry brushing is een techniek en is erg goed voor de doorbloeding van de huid en je helpt gifstoffen afvoeren. Alle dode huidcellen worden verwijderd zonder een spatje chemicaliën. Je gebruikt de borstel voordat je gaat douchen. Je masseert met vegende beweging richting het hart en in kleine cirkelvormige bewegingen op het hart en je buik. Maak lange, rechte halen, doe het rustig aan. 

 

 

Wat is een goede borstel?

 

Het is belangrijk om een 100% natuurlijke borstel te kiezen. De borstelharen kunnen plantaardig zijn, maar ook dierlijk.
Let je er wel op dat als je allergisch bent voor paarden, dat je geen borstel uitkiest van paardenharen? De borstel moet wel stijf zijn, maar niet te hard.

 

Je weet zelf wat jouw huid kan hebben: de professionele dry brush met korte steel past bij bijna ieder huidtype met zijn heerlijke stijve cactusharen. De sisal borstel is wat harder en dus niet voor de gevoelige huid, terwijl de walnoothouten borstel de zachtste van het stel is. De gezichtsborstel spreekt voor zich! 

 

Dry brushing voor een stralende huid!