Natuurlijke lichaamsverzorging

Wil je je huid laten stralen met het beste wat de natuur te bieden heeft? Ben je op zoek naar natuurlijke lichaamsverzorging zonder SLS, parabenen of alcohol?

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Aanbieding
Paardenkastanje Crème
Producten loading...
Toon volgende 20 producten
Natuurlijke lichaamsverzorging

Voedt je huid echt met natuurlijke lichaamsverzorging

 


Voeding en cosmetica werden ruim 60 jaar terug producten waar je grof geld mee kan verdienen. Daardoor is de focus verschoven. Van 'wat heeft de huid nodig?' naar 'wat doet ongeveer hetzelfde, maar is goedkoper?'.

 

Het resultaat is dat veel reguliere producten vooral bestaan uit water. Water speelt geen rol voor je huid: je huid is gemaakt om waterdicht te zijn. Vul dat water aan met een goedkope synthetische emulgator en een flinke scheut minerale olie en je hebt een product wat de illusie geeft dat je huid gevoed en gehydrateerd wordt. Jouw huid, en jij, wordt voor de gek gehouden.

 

De ingrediënten die gekozen worden in natuurlijke lichaamsverzorging zijn plantaardige oliën, actieve planten-extracten, hydrolaten en Aloë Vera gel. Ingrediënten die bol staan van de therapeutische eigenschappen. Door die geweldige ingrediënten voedt natuurlijke huidverzorging je huid echt.

 

 

Natuurlijke lichaamsverzorging beschadigt je huidbarrière niet

 


In de natuurlijke lichaamsverzorging die je bij Natuurlijk een gezonde huid kunt kopen, zitten nooit ftalaten zoals SLS die je huidbarrière beschadigen. Hierdoor droogt je huid niet meer uit. 

  

Kies voor het beste wat de natuur te bieden heeft, kies voor het beste voor je huid. Kies voor natuurlijke lichaamsverzorging!