• Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Priscilla Rolvers KruidenKwartier; vraag het mij even

Priscilla Rolvers KruidenKwartier; vraag het mij even

€15,00
Incl. btw

Je kunt mij van alles vragen over natuurlijke huidverzorging en holistische behandeling van huidproblemen. Een kwartier lang denk ik met je mee. En je krijgt de aanschaf van het kruidenkwartier terug bij je volgende bestelling.*

Waar kan ik je mee helpen?

 

Heb je een korte vraag voor me?

 

Stel het tijdens een KruidenKwartier. Je kunt mij van alles vragen over natuurlijke huidverzorging en alternatieve, fytotherapeutische, behandeling van huidproblemen. Een kwartier lang denk ik met je mee.

 

Mensen vragen welk kruid ze het beste kunnen gebruiken bij dit of wat ze kunnen doen tegen dat. Wat ze nou moeten met hun huidverzorging en welke huidverzorging goed is voor hun huid.

  • Wat helpt tegen wratten?
  • Wat gebruik ik tegen dat litteken?
  • Ik krijg puistjes als ik kokosolie gebruik, hoe komt dat?
  • Kan ik de etherische olie van Lavendel onverdund gebruiken als mijn kind een brandwondje heeft?

 

Kan ik je niet gewoon even een appje sturen?

 

Dat kan. Maar ik wil deze vragen niet beantwoorden terwijl ik in de rij bij de supermarkt sta, omdat ik altijd belangrijke zaken na wil kijken. Bij de glijbaan met mijn kinderen is geen goed moment. Ik kan je het beste helpen als ik voor je ga zitten. En dat kan in een KruidenKwartier.

  

Hoe werkt het? 

 

Ik kan natuurlijk niet een heel consult doen in 15 minuten. Wil je een huidprobleem aanpakken? Boek dan een Persoonlijk Huidadvies. 

 

Een KruidenKwartier kun je zelf inplannen door in het menu te klikken op 'Maak een afspraak'. 

N.B. Sommige browsers laten deze knop niet in het menu zien. Je kunt dan boeken via https://www.booxi.com/natuurlijkeengezondehuid

 

* Je krijgt de kosten voor het KruidenKwartier terug door middel van een kortingscode die een week geldig is, dus het kruidenkwartier is heel goed te gebruiken als je productadvies wilt. 

 

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »