Natuurlijke haarverzorging

Natuurlijke haarverzorging voedt je haar en hoofdhuid met plantaardige oliën, plantenextracten en dragen bij aan een gezonde hoofdhuid én een beter milieu.

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Natuurlijke haarverzorging

Er zijn veel redenen om te kiezen voor natuurlijke haarverzorging: het is niet alleen veel beter voor je haar, hoofdhuid en eigen gezondheid, je draagt ook bij aan een beter milieu. 

 

 

Haar en hoofdhuid

 

Steeds meer mensen krijgen last van haarproblemen of hoofdhuidproblemen en steeds meer mensen komen tot de conclusie dat hun problemen veroorzaakt worden door het jarenlang gebruiken van irriterende synthetische chemicaliën die in reguliere haarproducten zitten. 

 

Natuurlijke haarverzorging zit vol met voedende plantextracten en plantaardige oliën die je hoofdhuid en haar voeden en versterken. 

 

 

Met natuurlijke huidverzorging draag je bij aan een beter milieu

 

Reguliere haarverzorging is ergens halverwege de vorige eeuw een verzameling van heftige chemicaliën geworden om je haar schoon, schoner en schoonst te poetsen. Het ging niet meer om voeden, maar om goedkoop resultaat bereiken. Daardoor zijn de producten steeds heftiger geworden en krijgen steeds meer mensen last van de chemicaliën die gebruikt worden in de shampoo's. Niet alleen de huid lijdt eronder, ook het milieu. Veel van de ingrediënten laten een behoorlijke ecologische voetstap achter en sommigen zijn domweg schadelijk of zelfs dodelijk voor dieren. 

 

 

Jouw gezondheid

 

Je kunt je wel voorstellen dat als je chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu, dat ze ook niet goed zijn voor jou. In je huid zitten de cellen van Langerhans: hele belangrijke cellen voor het immuunsysteem van je huid. Langerhans' cellen pakken lichaamsvreemde stoffen op die in de opperhuid terecht komen en sleuren ze mee naar je lymfestelsel om daar onschadelijk gemaakt te worden. Het gebruiken van lichaamsvreemde stoffen op je huid heeft een invloed op je lymfestelsel en daarmee op je immuunsysteem. 

Dit geldt alleen nog maar voor lichaamsvreemde stoffen, maar wat dacht je van stoffen waar je lyfestelsel geen raad mee weet? Stoffen waarvan bekend is dat vissen er dood aan gaan, maar waarvan (nog) niet bewezen is dat het op lange termijn schadelijk is voor mensen? 

 

Door te kiezen voor natuurlijke haarverzorging, kies je voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid.