De beste plantaardige olie van LaDrôme

Plantaardige oliën zijn zeer waardevolle, vloeibare extracten, die uitzonderlijk rijk zijn aan essentiële vetzuren en aan vitaminen. Daardoor zijn ze onmisbaar voor de gezondheid en de schoonheid van de huid. Deze 100% natuurlijke producten worden dan ook

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Aanbieding
LaDrôme Jojobaolie
De beste plantaardige olie van LaDrôme

Productieproces en kwaliteit

 

De biologische plantaardige oliën van LaDrôme worden verkregen door een eerste koude persing van zaden, noten en vruchtenpitten. Het gaat om een mechanische extractiemethode die verloot bij een lage temperatuur.

 

Een andere soort olie zijn de maceraten. Daar worden plantendelen een tijd gemacereerd in een basisolie waardoor de in vet oplosbare inhoudsstoffen van de plant overgaan in de olie. Alle oliën van LaDrôme zijn verrijkt met een natuurlijke vitamine E, om de houdbaarheid van de oliën te verlengen. Vitamine E heeft nog een geweldig voordeel: het is super voor je huid! 

 

 

Toepassingen

 

Elke plantaardige olie en maceraat vertoont eigenschappen die passen bij een bepaald huidtype. Je kunt de oliën gebruiken voor een massage, voor een oil cleansing of als facial oil, maar sommigen ook als een haarmasker. 

 

Plantaardige oliën zijn geweldige dragende oliën om essentiële oliën in te verwerken. Als norm is het verstandig om niet meer dan 2% van een essentiële olie in een dragende olie te verwerken, maar er zijn uitzonderingen. Check dit altijd! Bij een hogere dosering, moet je altijd advies inwinnen bij een goede aromatherapeut. Ik help je graag