Natuurlijke gezichtsverzorging

Wil je je gezicht laten stralen met het beste wat de natuur te bieden heeft? Ben je op zoek naar natuurlijke gezichtsverzorging zonder SLS, parabenen of alcohol?

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Producten loading...
Toon volgende 20 producten
Natuurlijke gezichtsverzorging

Voedt je huid echt met natuurlijke gezichtsverzorging

 

Voeding en cosmetica werden ruim 60 jaar terug producten waar je grof geld mee kan verdienen. Daardoor is de focus verschoven. Van 'wat heeft de huid nodig?' naar 'wat doet ongeveer hetzelfde, maar is goedkoper?'.

 

Het resultaat is dat veel reguliere producten vooral bestaan uit water. Water speelt geen rol voor je huid: je huid is gemaakt om waterdicht te zijn. Vul dat water aan met een goedkope synthetische emulgator en een flinke scheut minerale olie en je hebt een product wat de illusie geeft dat je huid gevoed en gehydrateerd wordt. Jouw huid, en jij, wordt voor de gek gehouden.

 

De ingrediënten die gekozen worden in natuurlijke gezichtsverzorging zijn plantaardige oliën, actieve planten-extracten, hydrolaten en Aloë Vera gel. Ingrediënten die bol staan van de therapeutische eigenschappen. Door die geweldige ingrediënten voedt natuurlijke huidverzorging je huid echt.

 

 

Natuurlijke gezichtsverzorging beschadigt je huidbarrière niet

 

In de natuurlijke gezichtsverzorging die je bij Natuurlijk een gezonde huid kunt kopen, zitten nooit ftalaten zoals SLS die je huidbarrière beschadigen. Hierdoor droogt je huid niet meer uit. 

 

 

Stel huidveroudering uit met natuurlijke gezichtsverzorging

 

Het overgrote deel van het huidverouderingsproces is afhankelijk van je levensstijl. Een aantal veroorzakers van vrije radicalen kun je kleiner maken of vermijden door goede natuurlijke huidverzorging te gebruiken: door iedere avond vrij van make-up, luchtvervuiling en chemicaliën naar bed te gaan geef je je huid rust om zichzelf beter te herstellen. Laat het er allemaal op zitten, en het proces van het vormen van vrije radicalen gaat de hele nacht door. Sluit je dag af met een voedend serum zodat je huid niet uitdroogt. Een droge huid veroudert veel sneller dan goed gevoede huid. 

 

Kies voor het beste wat de natuur te bieden heeft, kies voor het beste voor je huid. Kies voor natuurlijke gezichtsverzorging!