Priscilla Rolvers

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Priscilla Rolvers


Ik ben Priscilla Rolvers. Ik heb een passie voor kruiden en de huid. Daarom ben ik gediplomeerd kruidengeneeskundige en gespecialiseerd in huidproblemen en natuurlijke huidverzorging. Ik help mensen met huidproblemen en huid-uitdagingen om letterlijk lekker in hun vel te komen zodat ze gaan stralen!

 

Mensen om mij heen beschrijven mij als scherp, gedreven, gepassioneerd, eigenzinnig, authentiek, oprecht en liefdevol. Dat zijn prachtige woorden en betekenen vaak ook dat ik koppig en eigenwijs ben!

 

 

Acne veteraan

 

Als tiener had ik acne. Behalve dat het pijn deed, voelde ik me er erg onzeker over. Ik liet een pony knippen, verstopte mezelf in een sjaal en plamuurde mijn gezicht vol met make-up. Ik heb een tijd grime gebruikt in plaats van foundation omdat het beter dekte en heb zelfs een tijd een rubberachtig goedje op mijn gezicht gesmeerd dat gemaakt was om je benen eruit te laten zien alsof je een panty droeg. Ik herinner me nog hoe het stonk en hoeveel parfum ik gebruikte om dát te verbloemen.

 

Verstoppen… dat is wel het kernwoord van mijn tienerjaren. Ik smeerde allerlei troep van de drogist en uiteindelijk ook van de huisarts. De huisarts gaf me iets dat hielp tegen de acne. Het maakte ook mijn huid zo dun dat mijn gezicht ging bloeden als ik breed lachte. Niet dat ik dát zoveel deed omdat ik me zo rot voelde, maar het is behoorlijk kut (pardon my french) als je zelfs niet kan lachen.

 

 

Westerse Kruidengeneeskunde

 

Nu, 15 jaar later, weet ik dat het anders kan. Tijdens mijn opleiding Westerse Kruidengeneeskunde bij Herba Sanitas kwam de huid aan bod. En ik werd boos. Het kán anders, waarom wist ik dat toen niet? Juist de kruidengeneeskunde geeft zoveel handvatten om echt te helpen bij huidproblemen.

 

Diploma's in natuurlijke huidverzorging

 

Ik raakte in de ban van de huid en begon al aan het Diploma Organic Skincare Formulation bij Formula Botanica voordat ik mijn eindpresentatie van mijn opleiding Kruidengeneeskunde gedaan had. Daar leerde ik veel meer over natuurlijke huidverzorging en kwam mijn eigen natuurlijke huidverzorgingslijn Ivy’s Herbal Skincare tot leven.

 

 

Waar sta ik voor? 

 

Ik vind dat een gezonde huid verder gaat dan een vernislaagje en dat je problemen niet oplost door symptoombestrijding. Ik erger me kapot als ik om me heen mensen met huidproblemen zie die afgeserveerd worden met een hormoonzalf en daarmee basta. Dat lost het niet op! Als ik een lekkage in mijn huis heb, helpt een vers verflaagje toch ook niet?

 

Jouw huid staat niet los van jou, staat niet los van je lichaam. Ze is je grootste orgaan en beschermt je tegen bacteriën, virussen, hitte, uitdroging en houdt simpelweg je organen bij elkaar. Ze beschermt je tegen de buitenwereld en is wat de buitenwereld ziet. Ze reageert op processen in je lichaam en heeft invloed op hoe je jezelf ziet. Hoe anderen jou zien. Ze kan je onzeker maken en ze kan je laten stralen.

 

Ik weet nog hoe het was om te leven met een masker op. Letterlijk. Dat heeft me onzeker gemaakt en dat draag ik nog bij me. Sinds ik natuurlijke huidverzorging gebruik en herbal power losgelaten heb voor mijn huid, is mijn huid met sprongen vooruit gegaan. En mijn zelfvertrouwen volgt stapje voor stapje.

 

Enjoy divine nature,

Priscilla Rolvers