Najel

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Najel

SAS | NAJJAR is het bedrijf dat Najar huidverzorgingsproducten maakt met voornamelijk olijfolie en laurierbesolie. Ze maken producten voor het hele lichaam, waaronder de beroemde Aleppo zeep. 

 

Aleppo zeep

Ik ben zelf echt gek op Laurierbesolie en maakte met heel veel plezier Laurierbesoliezeep met een hoog percentage laurierbesolie. Maar door de vreselijke oorlog in Syrië werd het steeds moeilijker om laurierbesolie in te kopen en de prijs ervan ging schrikbarend omhoog. Ik moest stoppen met het zelf produceren van laurierbesoliezeep. 

 

In Syrië

SAS | NAJJAR zit, letterlijk, dichter op het vuur. Het bedrijf bevind zich in het noorden van Syrië en is nog steeds operationeel. Door Najel in te kopen zolang het bedrijf draait, is er hoop. 

 

Najel

 

Najel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met eenvoudige recepten die de geweldige ingrediënten het werk laten doen. Zoals ik het doe! 

 

Het bedrijf SAS | NAJJAR beheerst het volledige productieproces, van de teelt van fruit op het eindproduct, zonder tussenpersonen. SAS Najjar is de enige Aleppo zeep fabrikant die is gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Deze producent kan dan ook verzekeren dat zij al generaties lang de beste Aleppo zeep in de wereld produceren en ze de beste prijs-prestatieverhouding hebben.

 

De olie uit de Najel Aleppo zeep producten wordt geproduceerd in de traditionele, ambachtelijke wijze in Aleppo, het noorden van Syrië, van eerste koude persing. Het is slechts één keer geperst, wat een groot verschil maakt. Zo blijven alle eigenschappen van de olie behouden, in tegenstelling tot verschillende heet geperste oliën, die veel in andere zepen wordt gebruikt.

 

De olijfolie en laurier bessen olie in de Najel Aleppo zeep producten, worden gecontroleerd door Ecocert. Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd door een goede transparantie. Dit essentiële element wordt benadrukt, want het is de basis voor een duurzame relatie met alle klanten en de garantie aan de eindgebruiker producten van onberispelijke kwaliteit te bieden.