Ivy's Herbal Skincare

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Ivy's Herbal Skincare

Ivy's Herbal Skincare heb ik speciaal gemaakt voor jou. Wat in 2012 begon met een aantal verschillende zepen is nu een complete lijn. De kern was en blijft: de liefde voor natuurlijke ingrediënten. Tjokvol actieve kruidenextracten met therapeutische eigenschappen en heerlijke geuren.

 

Alle producten van Ivy's maak ik zelf met passie en liefde. Kruiden en plantaardige oliën inspireren mij. Het is zo gaaf om een biologische Amandelolie van de beste kwaliteit goud te zien worden omdat er Goudsbloemblaadjes op matige temperatuur in liggen te badderen. Het is zo intens genieten om de Laurierbesolie te zien smelten en een prachtige groene swirl achter te laten als ik zachtjes roer bij het maken van de Laurierbes & Olijfoliezeep.

 

Maar het allerbeste is het moment dat het serum omschreven wordt als kusjes voor je huid. Dat het fijn is voor je huid en voor je lijf, met het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. Producten waar geen mensen of dieren voor uitgebuit worden, maar wat met liefde is gemaakt.