Indemne

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Aanbieding
Indemne Pakket tegen acne
Indemne

No-nonsense producten, met veel liefde en zorg ontwikkeld, speciaal voor jouw gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid. Heb je alles geprobeerd en drijft je huid je tot wanhoop? Indemne biedt jou de oplossing!

 

Het merk werd speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huidjes; bijvoorbeeld die met (atopisch) eczeem, en / of die geïrriteerd is, of extreem reageert op allerlei factoren. Dit interne factoren zijn zoals stress, maar ook externe factoren zoals klimatologische invloeden of het gebruik van de meeste producten. Juist deze huid moet met liefde en zorg behandeld worden; de balans moet terug gevonden worden om haar weer gezond, en dus mooi, te krijgen. Alleen een gezonde huid kan alle belangrijke taken voor jou uitvoeren; je huid is er tenslotte om jou te beschermen!

 

Overgevoelige huid, psoriasis, striae, acne, eczeem en nog veel meer … de natuurlijke aanpak van Indemne. 

 

De oprichter van Indemne liep zelf jaren lang rond met huidproblemen, jeuk dreef haar tot waanzin en commerciële merken deden haar overgevoelige huid meer kwaad dan goed. Tot ze besloot het heft in eigen hand te nemen en zelf onderzoek te doen naar de werking van plantaardige oliën, en met succes! Indemne gelooft in de kracht van de natuur; combineer de juiste essentiële oliën zodat deze samen zorgen voor comfort en een gezonde, mooie huid.

 

Of je probleem nu klein is of de zorgen heel groot, of de klachten acuut zijn of chronisch, Indemne biedt een oplossing op maat.