Damn Good Soap Company

Lees meer
  • Verzending binnen 2 dagen
  • Verzenden vanaf € 3,45
  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Beveiligd winkelen
Damn Good Soap Company

Damn Good Soap Company gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk én van de hoogste kwaliteit, want wees eerlijk, mannen hebben niet zoveel met keuze, ze willen gewoon het beste. En voor het beste is er niets anders nodig, geen chemicaliën, geen additieven, alleen pure, eerlijke spullen! Damn Good Soap Company neemt verantwoordelijkheid, niet omdat dat moet of omdat MVO tegenwoordig erg in de belangstelling staat, maar omdat het volgens Damn Good Soap Company gewoon zo hoort.Dat gaat het dus niet alleen om ingrediënten (weten waar het vandaan komt, met een voorkeur voor lokaal), maar ook over het beperken van afval; de keuze voor de verpakking en bijdragen aan de wereld om ons heen. Zo gebruikt Damn Good Soap Company PET voor de flesjes olie, omdat in elk onderzoek dat hierover is gedaan PET het eenvoudigweg wint van glas of aluminium.Alles aan de producten van Damn Good Soap Company is handgemaakt.


Van het recept, de realisatie, de verpakking tot aan het etiketteren en het inpakken. Ambachtelijk heet dat, en dat klinkt alsof het iets ouds is.


Maar handgemaakt is juist heel erg nu. Het is eerlijk, natuurlijk en met liefde en aandacht gemaakt.
Gewoon hier in Nederland, in Utrecht om precies te zijn.Handgemaakt dus, met trots, want zo gaat dat wanneer je ambachtelijk werkt. Weten dat het goed is, dat het een product is van hoge kwaliteit dat doet wat het moet doen. Dat betekent overigens ook dat Damn Good Soap Company eraan blijft schaven, soms een beter ingrediënt of een handigere manier om iets te doen ontdekt, dat hoort ook bij ambachtelijk. Want het gaat niet alleen om iets zelf maken, maar ook iets goeds maken.