Manifest voor natuurlijke huidverzorging

Manifest voor natuurlijke huidverzorging

Ik wil in een wereld leven waar huidverzorging weer gaat om verzorging. Omdat ik niet alleen van de natuur en dieren hou, maar ook van jou en jouw huid. En ik ga de wereld laten zien dat het kan. En daarom schreef ik dit manifest!

 Manifest voor veilige cosmetica

 

 

Als Enjoy Divine Nature een persoon zou zijn...

 

Zou het een vrouw zijn die Ivy heet. Ivy is sterk, idealistisch en warm. Ze luistert naar je. Als het nodig is biedt ze je een schouder en deelt ze haar chocolade met je. Alles wat ze doet, doet ze met liefde, passie en overgave. Ivy is lief en zorgzaam, maar neemt geen blad voor mond: ze is eerlijk en down to earth. Ze is geen zachte heelmeester of ja-knikker.

 

 

Liefde voor de natuur

 

Ivy houdt van de natuur en van kruiden in al hun vormen, maten, geuren en kleuren. Ze houdt van Paardenbloemen tussen het asfalt, Vogelmuur in de berm, koninklijke Eiken in het bos en tere Viooltjes in een pot. Ze houdt ook van Ashwaganda en Camellia. Ze geniet van het gevoel van oliën op haar huid: van de voedende Avocado olie tot de lichte Zonnebloemolie, van de GLA-bom Borageolie tot de onmisbare Jojobaolie.

 

Ze gelooft in de kracht van de natuur en dat de natuur het beste is voor jouw lichaam. Ivy gelooft dat jouw lichaam een groot zelf herstellend vermogen heeft en wil dat ondersteunen. Ze zal jouw intuïtie nooit wegpoetsen, want het is een belangrijk onderdeel van wie jij bent.

 

Ivy weet dat je huid veel taken op zich neemt, je beschermt tegen bacteriën, kou, hitte en ziekte. Dat je huid je bij elkaar houdt. Dat je huid maakt dat je kunt voelen. Liefdevolle aanraking kunt ervaren. Ivy gelooft dat je je huid moet verzorgen, vertroetelen, pamperen en verwennen en dat je dat het beste kunt doen met het beste van de natuur.

 

 

Weer de goede kant op met huidverzorging

 

Ergens zijn wij met zijn allen de verkeerde weg ingeslagen als het gaat om cosmetica en huidverzorging. De reguliere producten gaan vooral over goedkoop, over quick-fixes en over mooie flesjes die gepresenteerd worden door gefotoshopte modellen. Ivy vindt dat onzin. Dat heeft niets met liefde voor je huid, voor jezelf of de natuur te maken.

 

Ivy weet dat er in reguliere verzorging ingrediënten gebruikt worden die je hormonen kunnen verstoren en zelfs in relatie worden gebracht met kanker. Ze weet dat veel gebruikte ingrediënten je huidbarrière verzwakken of beschadigen waardoor je huidproblemen krijgt. Ivy weet ook dat heel veel huidproblemen veroorzaakt worden door die reguliere cosmetica, omdat jouw welzijn niet op het prioriteitenlijstje staat van die bedrijven.

 

Ivy wil in een wereld leven waar huidverzorging weer gaat om verzorging. Omdat ze niet alleen van de natuur en dieren houdt, maar ook van jou en jouw huid. En ze gaat de wereld laten zien dat het kan. En daarom schreef ik dit manifest!

 

 

Vind je dit ook? Laat het je vrienden weten door het manifest te delen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden